Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός με δώρο ένα αυτοκίνητο Renault Wind

Από:



Έξυπνη και λιγότερο πονηρή από όσο φαίνεται εξ αρχής είναι η καμπάνια της Renault στην Αγγλία για το νέο Renault Wind. Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα διαγωνισμό στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να κάνουν striptease μέσα σε λιγότερο από 12sec. Έτσι, ανταγωνίζονται ουσιαστικά το Renault Wind που μέσα σε αυτό το χρόνο γίνεται από cabrio, κλειστό και το αντίθετο.

Πριν σπεύσετε να μπείτε στη σελίδα του σχετικού διαγωνισμού για να δείτε πως γδύνονται τα κορίτσια που θέλουν να αποκτήσουν ένα Renault Wind, πρέπει να επισημάνουμε οτι ο διαγωνισμός δεν περιλαμβάνει striptease σαν αυτό που κάνουν στο strip poker, αλλά μια πιο αθώα αλλαγή ρούχων από χειμερινά σε καλοκαιρινά.

Αυτό ασφαλώς αυξάνει δραματικά το βαθμό δυσκολίας γιατί σε 12sec που να βγάλεις παλτά, παντελόνια, κάλτσες και άλλα και να μείνεις με σορτσάκι, σαγιονάρες και φανελάκι; Τους αντιπάλους σας στο διαγωνισμό μπορείτε να τους δείτε στο site του Renault Wind, όπου μπορείτε επίσης να υποβάλετε και τη δική σας συμμετοχή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

[info_box]Λήξη διαγωνισμού: 30 Σεπτεμβρίου 2010                 Συμμετοχή [/info_box]

Πηγή: highoctane.gr