Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής “Ο Ερχομος της Ανοιξης”

Από:



Λήξη διαγωνισμού: 31 Μαρτίου 2010

Ο διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής “Ο Ερχομος της Ανοιξης” θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο και διεξαγεται αποκλειστικά μέσω του www.elamazi.gr!

Για τον πρώτο νικητή,  το «έπαθλο» είναι μία δωρεάν φοίτηση στο κέντρο προσχολικής αγωγής Dorothy Snot, κατά την περίοδο 2010 – 2011 και για το δεύτερο και τρίτο νικητή, δύο φοιτήσεις με έκπτωση 50%. Επίσης, όλοι οι φίλοι μας, που τα έργα τους θα ψηφιστούν στην πρώτη δεκάδα, θα κερδίσουν βιβλία και δωρεάν συμμετοχές στα δημιουργικά εργαστήρια της Dorothy Snot!

Επιπλέον και οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από ένα τριήμερο δωρεάν οικογενειακών διακοπών (δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό οποιοδήποτε μήνα εκτός από τον Αύγουστο) στα ξύλινα σπιτάκια του Δασικού Χωριού Παπάδες στην Εύβοια, ευγενική προσφορά του δημιουργού του και φίλου Δημήτρη Πουλόπουλου!

…και βεβαια, το καλύτερο είναι ότι…. …όλα τα έργα  θα εκτεθούν, αρχικά, στον χώρο της Dorothy Snot και  στη συνέχεια σε γνωστό χώρο τέχνης. Στο  τέλος της έκθεσης, τα έργα θα δημοπρατηθούν  και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Εμπρός λοιπόν, ας δώσουμε στα παιδιά μας χρώματα και υλικά πλαστικής και ας τα αφήσουμε να δημιουργήσουν!!!

(κάντε κλικ εδώ όπου ανaγράφονται αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες!)