Διαγωνισμοί Ο διαγωνισμός έληξε!

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα GPX2

Από: Λήγει: 8-4-2016



Λήξη διαγωνισμού: 30 Ιανουαρίου 2010
Δώρα:

  • Μία φορητή κονσόλα GPX2 Wiz

Το Gameworld.gr σε συνεργασία με το EasyBuyWorld διοργανώνει άλλον έναν μεγάλο διαγωνισμό και σας προσφέρει μία φορητή κονσόλα GPX2.

Το GPX2 Wiz, είναι μια φορητή κονσόλα με Open Source Linux emulators, οι οποίοι εξομοιώνουν την εφαρμογή MAME, καθώς και παιχνίδια από κονσόλες Atari ST, SNES, Gameboy Advanced και υπολογιστές Amiga! Διαθέτει δύο επεξεργαστές στα 533Mhz, SDRAM 64MB, Flash Memory 1GB, 12 ενσωματωμένα games, καθώς και demos από όλα τα νέα games της αγοράς. Η κονσόλα λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το PSP, επιτρέποντάς σας να φορτώσετε προγράμματα, να ακούσετε μουσική, να παρακολουθήσετε ταινίες, να δείτε τις φωτογραφίες σας και να διαβάσετε κόμικς και e-books.

Τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό:

  1. Μπείτε στο forum του GameWorld και δημοσιεύστε 5 νέα μηνύματα στο forum (νέα θέματα ή απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα). Εναλλακτικά, δημοσιεύστε 5 σχόλια σε οποιοδήποτε άρθρο ή review του site. Κάθε μήνυμά σας θα πρέπει να έχει minimum 10 λέξεις.
  2. Αφού βεβαιωθείτε ότι συμπληρώσατε τον απαιτούμενο αριθμό των 5 μηνυμάτων (είτε στο forum, είτε με σχόλια), θα πρέπει να στείλετε ένα e-mail συμμετοχής με τα εξής στοιχεία:
  • Το Nickname και το E-mail της εγγραφής σας στο site.
  • Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • Το αν συμμετείχατε στον διαγωνισμό δημοσιεύοντας μηνύματα στο forum ή σχόλια.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/1/2010 23:30-01:00, στην εκπομπή Users του Sentra 103.3

Περισσότερες πληροφορίες

Λήξη: 08-04-2016 08:56