Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Vodafone

Από:



Λήξη διαγωνισμού: 23 Φεβρουαρίου 2010
Δώρα:

90 Mercedes-Benz C180 Kompressor

diagonismos_vodafone

Ο διαγωνισμός της Vodafone για τα 90 αυτοκίνητα Mercedes-Benz C180 Kompressor απευθείνεται αποκλειστικά στους συνδρομητές της Vodafone, είτε με πρόγραμμα συμβολαίου είτε με καρτοκινητό είτε με καρτοπρόγραμμα

Για να πάρετε στο διαγωνισμό πρέπει απλά να στείλετε ένα SMS στο 54290 (κόστος ανά SMS = 1.19€ με ΦΠΑ). Αυτό σας δίνει 10 (ή περισσότερους) πόντους!

Ο διαγωνισμός αποτελείται από μια σειρά ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, τις οποίες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά για να κερδίσουν πόντους. Μπορείτε να απαντήσετε σε μια ερώτηση στέλνοντας τον αριθμό 1 ή 2 ανάλογα με ποια απάντηση θεωρείτε σωστή. Κάθε σωστή απάντηση δίνει 10 ή περισσότερους πόντους. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα έχετε τη δυνατότητα να μαζέψετε περισσότερους πόντους μέσω διάφορων προκλήσεων. Όσες περισσότερες σωστές απαντήσεις στείλετε τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσετε!

Με κάθε σωστή απάντηση που στέλνετε συμμετέχετε στη κλήρωση της ακριβής ημερομηνίας που στείλατε με όλους τους πόντους σας από την έναρξη του διαγωνισμού. Στο τέλος κάθε ημέρας, ένας νικητής επιλέγεται μέσω κλήρωση και κερδίζει μια Mercedes-Benz C 180 KOMPRESSOR.

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό