Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός: «Ψηφιακές Δημιουργίες»

Από:



Λήξη διαγωνισμού: Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009.
Δώρα:

1o Επαθλο
SONY SLR α200W με φακό 18-70mm και με φακό 75-300mm, αξίας €599, προσφορά του FNAC.

2o Επαθλο
Μια πανοραμική εκτύπωση υψηλής ποιότητας διαστάσεων 1,1×2,5m σε χαρτί fine art Hahnemuhle Sugar Cane 300gsm, €αξίας 250, προσφορά του pixelonpaper

3ο Επαθλο
Μια πανοραμική εκτύπωση υψηλής ποιότητας διαστάσεων 1,1×2,5m σε χαρτί fine art Hahnemuhle Sugar Cane 300gsm, αξίας €250, προσφορά του pixelonpaper

logo

TΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ζητάμε μια φωτογραφία στην οποία ο φωτογράφος θα έχει επέμβει δημιουργικά με κάποιο τρόπο επεξεργασίας. Τι είδους επέμβαση θα έχει κάνει, δεν μας ενδιαφέρει. Αν πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ , αν πρόκειται για εντελώς ψηφιακή δημιουργία, αν είναι πειραγμένη με οποιονδήποτε τρόπο, δεν έχει σημασία! Αρκεί το αποτέλεσμα να είναι μια καλή φωτογραφία. Δεν υπάρχει ελάχιστο και μέγιστο ποσό επεξεργασίας. Αρκεί στο τελικό αποτέλεσμα να μπορεί ο θεατής να διακρίνει ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αποτελεί μία πραγματική κατάσταση αλλά μόνο δημιούργημα της φαντασίας του δημιουργού.

Μετά το πέρας του διαγωνισμού οι 10 πρώτες συμμετοχές, αποκτούν θέση στο Σαλόνι του DPGR (γκαλερί με Βραβευμένες φωτογραφίες) και ως εκ τούτου, οι φωτογράφοι καλούνται να τις ανεβάσουν σε ανάλυση (περίπου) 1600Χ1200.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009 και η τελευταία ημέρα υποβολής συμμετοχών είναι η Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009.

Όλες οι υποβληθείσες φωτογραφίες θα βαθμολογηθούν από τριμελή επιτροπή που αποτελείται από τους Γιάννη Κόκκινο -> Barba_Giannis, Λένα Τσαβλίδου -> Lenazagor και Κωνσταντίνο Ανδρώνη -> Κωνσταντίνος Α. με ίσα ποσοστά βαρύτητας ο καθένας.
Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στo www.dpgr.gr την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009.

Περισσότερες πληροφορίες