Nethall Διαγωνισμοί Ειδη Σπιτιου Ο διαγωνισμός έληξε!

Μεγάλος Διαγωνισμός Έπιπλα GAND και Nethall.gr με δώρο ένα πανέμορφο και μοντέρνο σετ για την κρεβατοκάμαρα σας

Από: Λήγει: 13-8-2016



Η εταιρεία Έπιπλα GAND – Έπιπλα για κάθε χώρο ως συνήθως σας προσφέρει μοναδικά δώρα για την επίπλωση του σπιτιού. Αυτή τη φορά σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε ένα πανέμορφο και μοντέρνο σετ για την κρεβατοκάμαρα σας αξίας 2.200€ σε ακόμα μια συνεργασία με το Nethall.gr!

Πέντε μοναδικά δώρα για έναν μεγάλο νικητή!

komodino

Τι θα κερδίσετε:

· Ένα διπλό κρεβάτι από ξύλο φυσικό δρυς και μεταλλικές λεπτομέρειες στο κεφαλάρι

· Δυο κομοδίνα με δύο συρτάρια το καθένα με ιδιαίτερο πόμολο και μηχανισμούς φρένο για αθόρυβο κλείσιμο

· Μια τουαλέτα με τέσσερα συρτάρια στο ίδιο στυλ με τα υπόλοιπο σετ

· Ένας πολύ μοντέρνος καθρέφτης πάνω από την τουαλέτα

· Ανατομικό τελάρο για την καλύτερη στήριξη του στρώματος

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς και εγκατάστασης.

 

gand logo

Στο Εργοστάσιο της Gand έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε, κατόπιν παραγγελίας σας, τα έπιπλα της αρεσκείας σας σε οποιοδήποτε σχέδιο, διαστάσεις, υλικά και αποχρώσεις ξύλου και υφασμάτων επιθυμείτε. Επιπλέον, η Gand είναι σε θέση να επισκευάσει με χαμηλό κόστος τα παλιά σας έπιπλα, έτσι που να δείχνουν και πάλι καινούρια. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις φθορές των αγαπημένων σας επίπλων, που προκύπτουν από το χρόνο ή τη χρήση, αντικαθιστώντας το ύφασμα σε καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες ή φρεσκάροντας τη βαφή των ξύλινων επιφανειών σε χρωματισμό επιλογής σας.

Η έμπειρη ομάδα διακοσμητών της Gand βρίσκεται στη διάθεσή σας για να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει Δωρεάν τις κατάλληλες λύσεις για την επίπλωση και τη διακόσμηση της κατοικίας σας. Επισκεφθείτε το Κατάστημά μας και το εργοστάσιο και επιλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα επίπλων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, που διαθέτει η Gand, αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο. Κατόπιν μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με κάποιον από τους έμπειρους διακοσμητές μας, ο οποίος θα σας επισκεφθεί στο σπίτι σας για την απαραίτητη μέτρηση, ώστε να σας δώσουμε την πρότασή μας, τη ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ σε 3D παρουσίαση. Τέλος, η Gand μπορεί να αναλάβει τον πλήρη εξοπλισμό της κατοικίας σας με έπιπλα και διακοσμητικά, για ένα πραγματικά άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Gand για να δείτε μερικές από τις προτάσεις της έμπειρης ομάδας της εδώ: http://www.epiplagand.gr

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό

Λήξη διαγωνισμού: 12 Οκτωβρίου 2014

Λήξη: 13-08-2016 22:38