Διαγωνισμοί Προσκλήσεις

Διαγωνισμοί Taλκ με δώρο προσκλήσεις για την παράσταση Η μικρή γοργόνα, “Το αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα”, “Το μαύρο ψαράκι” και Η ξεχασιάρα Μελίσσα

Από:



To Taλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Η μικρή γοργόνα, 8 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα”, 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Η ξεχασιάρα Μελίσσα και 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το μαύρο ψαράκι”.

Συγκεκριμένα:

Το Τaλκ και το Θέατρο Πόρτα διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η μικρή γοργόνα, δύο για το Σάββατο 2 και δύο την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013, στις 3 το μεσημέρι.

Το Τaλκ και το Θέατρο Μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ προσφέρουν σε 4 τυχερούς αναγνώστες μας δυο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα” για το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις 5μιση το απόγευμα και δυο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Κουκλοποιήματα, στου χορού τα βήματα” την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 12.30 μ.μ.

Το Τaλκ και η Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον προσφέρουν σε 3 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η ξεχασιάρα Μελίσσα, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στις 2 το μεσημέρι.

To Taλκ και η Ομάδα Αστροναύτες διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε πέντε τυχερούς αναγνώστες της ιστοσελίδας μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Το μαύρο ψαράκι”, για την Κυριακή 3/3/2013, στις 3 το μεσημέρι, στο θέατρο Φούρνος.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Η μικρή γοργόνα, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Το αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Το μαύρο ψαράκι”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Η ξεχασιάρα Μελίσσα, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 1 Μαρτίου 2013