Διάφορα

Κάτι αλλάζει στο nethall!

Από:



Κάθε μέρα συμμετέχεις σε πολλούς διαγωνισμούς και μετά δεν ξέρεις πότε θα γίνει η κλήρωση και αν είσαι μέσα στους νικητές; Μήπως πρέπει να μειώσεις τους διαγωνισμούς που λαμβάνεις μέρος; Όχι βέβαια!

Το Nethall.gr σου προσφέρει μια νέα πλατφόρμα, στην οποία μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου Προφίλ με τις συμμετοχές σου σε διαγωνισμούς. Με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο, θα μπορείς να δεις τις συμμετοχές σου, το link του κάθε διαγωνισμού, την ημερομηνία ολοκλήρωσης του και τους νικητές!

Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Σε κάθε διαγωνισμό που δημοσιεύουμε στο Nethall, βάζουμε στο τέλος την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού και το link της συμμετοχής. Κάτω από το link της συμμετοχής, υπάρχει ένα πλήκτρο (button), το οποίο θα έχει τον εξής τίτλο: «Προσθήκη διαγωνισμού στο προφίλ μου».

profile1

 

Αν δεν είσαι ήδη συνδεδεμένος στο Nethall.gr, τότε πηγαίνεις στη φόρμα αυθεντικοποίησης και δημιουργείς ένα νέο λογαριασμό ή συνδέεσαι στο Nethall.

Το ξέρεις ότι μπορείς να συνδεθείς στο Nethall.gr με χρήση του Facebook λογαριασμού σου;

Με την επιλογή ενός μόνο πλήκτρου, μπορείς να συνδεθείς στο site ή να δημιουργήσεις ένα νέο λογαριασμό.

Μπες στην παρέα του Nethall και οργάνωσε τους διαγωνισμούς που συμμετέχεις με δομημένο τρόπο. Και δε χρειάζεται να σταματήσεις να παίζεις σε πολλούς διαγωνισμούς κάθε μέρα…

Σύντομα, θα δείτε κι άλλες αλλαγές στη μορφή του Nethall.gr. Μείνετε κοντά μας!

Πρέπει να γίνω μέλος του Nethall για να προσθέτω διαγωνισμούς;

Ναι, γιατί μόνο έτσι μπορείς να έχεις το δικό σου Προφίλ. Είναι πολύ εύκολο όμως. Με απλά και γρήγορα βήματα γίνεστε μέλος του Nethall και έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα διαγωνισμό στο Προφίλ σας.

Γιατί να προσθέσω ένα διαγωνισμό στο Προφίλ μου;

Κάθε μέρα λαμβάνετε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς. Τους θυμάστε μετά από λίγες ημέρες; Θυμόσαστε να ψάξετε τους νικητές, μόλις ο διαγωνισμός ολοκληρωθεί και η κλήρωση έχει γίνει;

Αν προσθέσετε ένα διαγωνισμό που λάβατε μέρος στο Προφίλ σας, θα μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του Προφίλ σας όποτε θέλετε και να έχετε τους διαγωνισμούς σας καλά οργανωμένους, ώστε να ανατρέχετε στους διοργανωτές, όταν γίνει η κλήρωση καθενός από αυτούς.

Τι θα περιέχει το Προφίλ μου;

Σε κάθε διαγωνισμό, πέρα από τον τίτλο του, το σύνδεσμο με το άρθρο του διαγωνισμού και την ημερομηνία λήξης, μπορείτε να δείτε και το άρθρο των Νικητών.

profile2

Εδώ αξίζει να σημειωθεί  η στήλη μας Νικητές Διαγωνισμών που έχει ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, ενημερώνεται από τους περισσότερους συνεργάτες μας, που έχουν συμβάλλει ενεργά σε αυτή την προσπάθειά μας, αλλά και από την προσωπική μας έρευνα. Όμως ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση απ όλους τους διοργανωτές και δεν είναι εύκολο πολλές φορές να εντοπίσουμε τους νικητές. Στην περίπτωση που δυσκολευόμαστε να εντοπίσουμε νικητές επανειλλημένα από ένα διοργανωτή, έχει συμβεί να σταματήσουμε τη συνεργασία.

Πώς μπορώ να βρω το Προφίλ μου;

Στο πάνω menu του Nethall, δίπλα στην Αρχική σελίδα, υπάρχει σύνδεσμος για το Προφίλ σου, όπως μπορείς να δεις παρακάτω:

platforma_prosthikis_diagon_profile2

Για να οργανώνουμε σιγά σιγά τους διαγωνισμούς που συμμετέχουμε!