Διαγωνισμοί Παιδί Προσκλήσεις

Διαγωνισμός BabySmart με δώρο προσκλήσεις για παιδικές παραστάσεις (26-03-2014)

Από:



Το BabySmart διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε προσκλήσεις για την παράσταση “Ο ΨΑΡΑΣ & Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ”, “Χένσελ και Γκρέτελ” και για την παιδική δραστηριότητα “Παραμύθια με το Μαγικό Χαλί”.

Το BabySmart σας πάει θέατρο! Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 11:00 και 6 διπλές για την παράσταση στις 15:00 για να παρακολουθήσετε το κλασικό αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ “Ο ΨΑΡΑΣ & Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ” που παρουσιάζει η Καλλιτεχνική εταιρεία ‘’ΠΑΡΩΝ’’, σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία Μιχάλη Κουκουλομμάτη στο Θέατρο “ΑΡΓΩ”!

Το BabySmart σας πάει θέατρο! Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Χένσελ και Γκρέτελ” του Σαββάτου στις 16:00, 5 διπλές προσκλήσεις για την πρωινή παράσταση της Κυριακής στις 11:00 και 5 διπλές προσκλήσεις για την απογευματινή παράσταση της Κυριακής στις 16:00 για να παρακολουθήσετε ένα από τα δημοφιλέστερα παιδικά παραμύθια των Αδερφών Γκριμ!

Το BabySmart κάνει διαγωνισμό και σας προσφέρει μια διπλή πρόσκληση για συμμετοχή στην υπέροχη δημιουργική παιδική δραστηριότητα “Παραμύθια με το Μαγικό Χαλί” που οργανώνει τα Σαββατιάτικα Πρωινά η Παραμυθοχώρα!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Ο ΨΑΡΑΣ & Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ” επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Χένσελ και Γκρέτελ”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για τη δραστηριότητα “Παραμύθια με το Μαγικό Χαλί”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 28/03/2014