Διαγωνισμοί

Κερδίστε προσκλήσεις για συναυλίες & θέατρο από το mixgrill.gr

Από:



Κερδίστε προσκλήσεις για συναυλίες & θέατρο

Το mixgrill.gr διοργανώνει 4 διαγωνισμούς αυτή την εβδομάδα και σας στέλνει δωρεάν σε συναυλίες και στο θέατρο!

Θέατρο – ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα

Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την αυριανή παράσταση “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ” των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο θέατρο Εμπορικόν. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωσή μας στέλνετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΑΤΤΙΚΟ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι αύριο Τετάρτη 02/02 στις 11:00 πμ.

Μουσική – Μελίνα Κανά @ Passport


Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση της Μελίνας Κανά στο Passport την ερχόμενη Παρασκευή 4/2 και Σάββατο 5/2 (1 διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή και μια για το Σάββατο). Για να λάβετε μέρος στην κλήρωσή μας στέλνετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΚΑΝΑ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι την Πέμπτη 03/02 στις 4:00 μμ.

Μουσική – Μίλτος Πασχαλίδης @ Σταυρός του Νότου


Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις με ποτό για την εμφάνιση του Μιλτιάδη Πασχαλίδη στο Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή) την ερχόμενη Παρασκευή 4/2. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωσή μας στέλνετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι την Πέμπτη 03/02 στις 4:00 μμ.

Μουσική – Α. Πρωτοψάλτη – Μ. Φραγκούλης @ Παλλάς


Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Άλκηστη Πρωτοψάλτη και Μάριου Φραγκούλη στο Παλλάς την ερχόμενη Κυριακή 06/02. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωσή μας στέλνετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΑΛΚΗΣΤΗ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι την Παρασκευή 04/02 στις 4:00 μμ.

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε σε όλους τους παραπάνω διαγωνισμούς, μπορείτε αφού στείλετε το παραπάνω e-mail, να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας “Μονομαχίες” και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

[info_box]Λήξη διαγωνισμού: 3 Φεβρουαρίου 2011                  Συμμετοχή στο διαγωνισμό [/info_box]