Διαγωνισμοί

Διαγωνισμοί Taλκ με δώρο προσκλήσεις για την παράσταση Το νησί των θησαυρών, Η μικρή γοργόνα και Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη

Από:



To Taλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Το νησί των θησαυρών,  4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Η μικρή γοργόνα και 1 διπλή πρόσκλησης για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη.

Συγκεκριμένα:

Το Τaλκ και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρουν σε 3 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Το νησί των θησαυρών, για την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου Φεβρουαρίου 2013 στις 11μιση το πρωί.

Το Τaλκ και το Θέατρο Πόρτα διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η μικρή γοργόνα, δύο για το Σάββατο 9 και δύο την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, στις 3 το μεσημέρι.

Το Τaλκ και η Ομάδα Μαρμελάδα διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη του Τaλκ μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, για την Κυριακή 10/2 στις 12 το μεσημέρι, στο Studio Μαυρομιχάλη.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Το νησί των θησαυρών, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Η μικρή γοργόνα, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 8 Φεβρουαρίου 2013