Διαγωνισμοί

Διαγωνισμοί Taλκ με δώρο προσκλήσεις για τις παραστάσεις Αίσωπος: Κάτι θέλει να μας πει, Παραμυθοφουρνίσματα και για την αφήγηση της Σάσας Βούλγαρη

Από:



To Taλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Αίσωπος: Κάτι θέλει να μας πει, 3 διπλές προσκλήσεις για την αφήγηση της Σάσας Βούλγαρη και μια μονή πρόσκληση για την παιδική παράσταση “Παραμυθοφουρνίσματα”.

Συγκεκριμένα:

Το Τaλκ και το θεάτρο Κιβωτός προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Αίσωπος: Κάτι θέλει να μας πει, για την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 3 το μεσημέρι.

Επιπλέον το Τaλκ και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν σε τρεις τυχερούς από μια διπλή πρόσκληση για την αφήγηση της Σάσας Βούλγαρη την Κυριακή 9/12, στο πλαίσιο του προγράμματος της “Τα παραμύθια των Γκριμ και τα ελληνικά αδελφάκια τους”.

Το Τaλκ και ο Κινητήρας Studio προσφέρουν σε τρεις τυχερούς αναγνώστες μας από μια μονή πρόσκληση για την παιδική παράσταση “Παραμυθοφουρνίσματα”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 17:00 στο Κινητήρας Studio.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Αίσωπος: Κάτι θέλει να μας πει, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την αφήγηση της Σάσας Βούλγαρη, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παιδική παράσταση “Παραμυθοφουρνίσματα”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 7 Δεκεμβρίου 2012