Διαγωνισμοί Προσκλήσεις

Διαγωνισμοί Taλκ με δώρο προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις

Από:



To Taλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας, 4 διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;” και 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη.

Συγκεκριμένα:

Το Τaλκ και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον προσφέρουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 στις 12 το μεσημέρι.

Το Τaλκ και η ομάδα Θέατρο Ρετρό προσφέρουν σε 4 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;, για το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 στις 5μιση το απόγευμα στο Θέατρο Εν Αθήναις.

Το Τaλκ και η Ομάδα Μαρμελάδα διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη του Τaλκ μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, για την Κυριακή 7/4 στις 12 το μεσημέρι, στο Studio Μαυρομιχάλη.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού:  5 Απριλίου 2013