Διαγωνισμοί Προσκλήσεις

Διαγωνισμοί Taλκ με δώρο προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις

Από:



To Taλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Γιαπωνέζικοι Κήποι, 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Σκιές του Κόσμου και 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση”Το αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα”.

Το Τaλκ και το Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια προσφέρουν σε 6 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Γιαπωνέζικοι Κήποι, 3 για το Σάββατο 6 Απριλίου στις 5 το απόγευμα και 3 για την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 στις 15:30 το μεσημέρι.

To Taλκ και ο Θίασος Ηλία Καρελλά διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε πέντε τυχερούς αναγνώστες της ιστοσελίδας μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Σκιές του Κόσμου, για την Κυριακή 7/4/2013, στις 11.30 το πρωί, στο κινηματοθέατρο Τριανόν.

Το Τaλκ και το Θέατρο Μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ προσφέρουν σε 4 τυχερούς αναγνώστες μας δυο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα” για το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 στις 5μιση το απόγευμα και δυο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Κουκλοποιήματα, στου χορού τα βήματα” την Κυριακή 7 Απριλίου στις 12.30 μ.μ.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Γιαπωνέζικοι Κήποι, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Σκιές του Κόσμου, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Το αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 5 Απριλίου 2013