Διαγωνισμοί Προσκλήσεις

Διαγωνισμοί Taλκ με δώρο προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις

Από:



To Taλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Πού είναι η Καμηλοπάρδαλη”, 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Γιαπωνέζικοι Κήποι, 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Σκιές του Κόσμου και 2 διπλές προσκλήσεις  για την για την παράσταση Μια Κυριακή του Απρίλη.

Το Τaλκ και ο Κινητήρας Studio προσφέρουν σε δυο τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση αυτοσχεδιασμού για όλη την οικογένεια “Πού είναι η Καμηλοπάρδαλη”, για το Σάββατο 20 Απριλίου στις 17:30, στο Κινητήρας Studio.

Το Τaλκ και το Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια προσφέρουν σε 6 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Γιαπωνέζικοι Κήποι, 3 για το Σάββατο 20 Απριλίου στις 5 το απόγευμα και 3 για την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στις 15:30 το μεσημέρι.

To Taλκ και ο Θίασος Ηλία Καρελλά διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε πέντε τυχερούς αναγνώστες της ιστοσελίδας μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Σκιές του Κόσμου, για την Κυριακή 21/4/2013, στις 11.30 το πρωί, στο κινηματοθέατρο Τριανόν.

Το Τaλκ και ο Χώρος Δημιουργικών Δράσεων Μικρές Ιστορίες διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε δυο τυχερούς από μια διπλή πρόσκληση για τη διαδραστική παράσταση Μια Κυριακή του Απρίλη, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στις 12 το μεσημέρι.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Πού είναι η Καμηλοπάρδαλη”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Γιαπωνέζικοι Κήποι, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Σκιές του Κόσμου, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Μια Κυριακή του Απρίλη, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 19 Απριλίου 2013