Διαγωνισμοί Προσκλήσεις

Διαγωνισμοί Taλκ με δώρο προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις

Από:



To Taλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Λάχανα και Χάχανα-The musical,  9 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Η μικρή γοργόνα, 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Μια Κυριακή του Απρίλη και 3 διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση Η ξεχασιάρα Μελίσσα.

Συγκεκριμένα:

To Taλκ και η εταιρεία Λυκόφως ΑΜΚΕ (θεατρικές παραστάσεις) διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Λάχανα και Χάχανα-The musical για το Σάββατο 23/3 στις 12 το μεσημέρι.

Το Τaλκ και το Θέατρο Πόρτα διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε εννέα τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η μικρή γοργόνα, τρεις για το Σάββατο 23 και έξι για την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, στις 11 το πρωί και στις 3 το μεσημέρι.

Το Τaλκ και ο Χώρος Δημιουργικών Δράσεων Μικρές Ιστορίες διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε δυο τυχερούς από μια διπλή πρόσκληση για τη διαδραστική παράσταση Μια Κυριακή του Απρίλη, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 στις 12 το μεσημέρι.

Το Τaλκ και η Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον προσφέρουν σε 3 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η ξεχασιάρα Μελίσσα, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 στις 12’15 το μεσημέρι.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Λάχανα και Χάχανα-The musical”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Η μικρή γοργόνα”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Μια Κυριακή του Απρίλη”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Η ξεχασιάρα Μελίσσα, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 22 Μαρτίου 2013