Διαγωνισμοί Προσκλήσεις

Διαγωνισμοί Taλκ με δώρο προσκλήσεις για τις παραστάσεις Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, Αίσωπος: Κάτι θέλει να μας πει και “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;”

Από:



To Taλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Αίσωπος: Κάτι θέλει να μας πει και 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;”.

Συγκεκριμένα:

Το Τaλκ και η Ομάδα Μαρμελάδα διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη του Τaλκ μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, για την Κυριακή 3/3 στις 12 το μεσημέρι, στο Studio Μαυρομιχάλη.

Το Τaλκ και το θεάτρο Κιβωτός προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Αίσωπος: Κάτι θέλει να μας πει, για την Κυριακή 3/3/ 2013 στις 3 το μεσημέρι.

Το Τaλκ και η ομάδα Θέατρο Ρετρό προσφέρουν σε 4 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;, για το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις 5μιση το απόγευμα στο Θέατρο Εν Αθήναις.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Αίσωπος: Κάτι θέλει να μας πει, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 1 Μαρτίου 2013