Διαγωνισμοί

Διαγωνισμοί Alter Vita με δώρο προσκλήσεις σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες

Από:



Το Alter Vita διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

  • 3 ΔΩΡΕΑΝ διπλές προσκλήσεις για Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, για την εμφάνιση της ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ Στο Σταυρό του Νότου PLUS.
  • 5 διπλές προσκλήσεις για Κυριακή 13 Νοεμβριου (απογευματινή παράσταση) για το έργο του μεγάλου Ιταλού Νομπελίστα συγγραφέα-ηθοποιού Ντάριο ΦΟ, «Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ»

ΠΑΙΖΟΥΝ : Σπύρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Μπίρος,Νίκη Παλληκαράκη, Τάσος Γιαννόπουλος,

Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος Πέτσος

  • 5 διπλές προσκλήσεις για Κυριακή 13 Νοεμβριου για το το έργο του OSCAR WILDE «DE PROFUNDIS»

Το θεατρικό αναλόγιο “DE PROFUNDIS”, περιλαμβάνει αποσπάσματα από το έργο που έγραψε ο Όσκαρ Ουάιλντ στις φυλακές του Ρήντινγκ, με τη μορφή μιας μακράς επιστολής προς τον φίλο του Άλφρεντ Ντάγκλας.

  • 5 διπλές προσκλήσεις για Κυριακή 13 Νοεμβριου για το το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ» και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα.

Ο «ΘΙΑΣΟΣ΄81» από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα παρουσιάζει το επίκαιρο και αλληγορικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ» στο θέατρο «ΖΙΝΑ». Μια απολαυστική μουσική περιπέτεια από τον «ποιητή παραμυθιών» και «μαιτρ των ανατροπών», σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου.

Για να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμών:      –                                                                    Συμμετοχή στους διαγωνισμούς!