Nethall Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Athens Med Spa και Nethall.gr: Κερδίστε 5 Δωροεπιταγές των 100€

Από:



Tα Athens Med Spa και το Nethall.gr διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό! 5 μεγάλοι τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 5 δωροεπιταγές αξίας 100 ΕΥΡΩ για τις επιχείρησεις με την επωνυμία Athens Med Spa.

Οι νικητές θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε υπηρεσίες που τους ταιριάζουν περισσότερο (ενδεικτικά Spa, Θεραπείες Προσώπου, Θεραπείες Σωματογλυπτικής, Laser κ.α.) και δεν ξεπερνούν το ποσό των 100 ευρώ.

Και μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μηνός.

athens med spa

ΠΡΟΦΙΛ ATHENS MED SPA

Τα Athens Med Spa είναι ένας φιλόξενος, φωτεινός χώρος αφιερωμένος στην ομορφιά και την ευεξία, με στόχο την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Η εμπειρία 20 χρόνων στην κλάδο της Ομορφιάς, της Κοσμητικής Αισθητικής και των Spa, στο Εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, δίνει το προτέρημα την εμπειρίας και της γνώσης, χωρίς όμως να χάνει την οικειότητα και το προσωπικό ενδιαφέρον που οφείλει να δέχεται ένα Μέλος.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γραφτεί για τα Athens Med Spa, άρθρα σε περιοδικά όπως το In Style, ELLE ,Γυναίκα, ΒHMADONNA, κ.α., ενώ καθημερινά μεγαλώνει ο αριθμός των Μελών του, είτε αυτοί αναζητούν θεραπείες για την τελειοποίηση του προσώπου και του σώματος, θεραπείες Laser (I.P.L.) ή τον απόλυτο χώρο χαλάρωσης και ευεξίας σε ένα Spa υψηλών προδιαγραφών. Τα Αthens Med Spa είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό για τους γνώστες του χώρου που θέλουν να αισθάνονται την απόλυτη προσωπική φροντίδα

www.athensmedspa.gr/home

facebook: Athens Med Spa

Καταστήματα:

  • Κατάστημα Ελευθερίου Βενιζέλου 156, Καλλιθέα 210-9595004
  • Κατάστημα Πατησίων 81 & Χέυδεν 211 0121742

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα των Athens Med Spa στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Athens Med Spa

    Με απλή σύνδεση στην παρακάτω πλατφόρμα έχετε μια συμμετοχή. Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον βήματα που υπάρχουν:

    Λήξη διαγωνισμού: 16 Φεβρουαρίου 2014

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: