Διαγωνισμοί Τεχνολογία

Εορταστικός Διαγωνισμός Αθηνόραμα Digital με 51 δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας αξίας 4000€

Από:



Η εορταστική περίοδος έχει συνδεθεί βεβαίως με δώρα κάθε είδους, από το Αθηνόραμα Digital, ωστόσο, κυρίως δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς. Και πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με τις Sony Hellas/Sony Computer Entertainment, CosmOTE, Crypto, Logitech Greece και Microsoft Hellas διοργανώνουμε και φέτος κληρώσεις εορταστικές για το κοινό μας. Αυτές συγκαταλέγονται στις πλουσιότερες που έχουμε διενεργήσει τα τελευταία χρόνια – συνολικής αξίας μεγαλύτερης των €4000 – με δώρα αρκετά για να αναδείξουν ούτε λίγο ούτε πολύ… 50 και έναν νικητές!

PlayStation4 – στην έκδοση που συνοδεύεται από την προσεγμένη επανέκδοση του θρυλικού Grand Theft Auto V, προσφορά της Sony Hellas. Το ίδιο το σύστημα συνοδεύει μία συνδρομή 3 μηνών στην υπηρεσία PlayStation Plus και αντίτυπα των Killzone Shadowfall, SingStar Ultimate Party, LittleBigPlanet 3, Drive Club και Infamous First Light, επίσης προσφορά της Sony Hellas και του PlayStation.

– HTC One M8, το από πολλές απόψεις καλύτερο smartphone με Android του 2014 μαζί με το LG G3 – ανάμεσα στα άλλα και επειδή αξιοποιεί στο έπακρο το ταχύτατο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G της CosmOTE, προσφορά της οποίας είναι η συσκευή.

– GSmart Mika M3 και το GSmart Roma R2 Plus. Kαι τα δύο είναι προσφορά της ελληνικής Crypto, επίσημης αντιπροσώπου της Gigabyte στη χώρα μας για τα smartphones της δεύτερης.

PlayStation Vita, συνοδευόμενο από τα “Invizimals: Η αντίσταση”, “Muppets: Movie Adventures” και κάρτα μνήμης των 8 GB, προσφορά της Sony Hellas.

– PlayStation3 (στην έκδοση Slim), επίσης προσφορά της Sony Hellas. Το προικίζουμε με 5 games από τη βιβλιοθήκη μας!

– Περιφερειακά καλύμματα και πληκτρολόγια για τα iPad συνολικά: Turnaround, ένα Type+ και ένα Ultrathin για iPad Air, ένα Turnaround για iPad Mini/iPad Mini Retina, καθώς και ένα Ultrathin και ένα Type+ για iPad Air 2, προσφορά της Logitech Greece.

– 4 Wireless Mobile Mouse 1850 – ασύρματα mouse για φορητούς υπολογιστές – προσφορά της Microsoft Hellas.

– Από κει και πέρα… games! PlayStation4: τα Killzone Shadowfall, SingStar Ultimate Party, LittleBigPlanet 3, Drive Club και Infamous First Light, για κάθε ένα εκ των οποίων κληρώνουμε 4 αντίτυπα, επίσης προσφορά της Sony Hellas.

– 4 τρίμηνες συνδρομές στην υπηρεσία προνομίων της Sony για τα PlayStation, το PS Plus – και μέσα από αυτήν πρόσβαση σε 18 games για PS4/PS3/PS Vita συνολικά!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 11/01/2015                        Συμμετοχή στο Διαγωνισμό!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: