Διαγωνισμοί

Πρωτοχρονιάτικος Διαγωνισμός με δώρα 3 παιχνίδια από το BabySmart.gr και το Nethall.gr

Από:



Γιορτές χωρίς δώρα γίνεται; Δε γίνεται!

Το BabySmart.gr μένει πιστό στο πνεύμα των εορτών και χαρίζει στους μικρούς του φίλους τρία υπέροχα δώρα!

Κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για τα παιδιά τώρα τις γιορτές, από τα παιχνίδια, οπότε τρεις μικροί τυχεροί ή τυχερές μπορούν να κερδίσουν από ένα από τα παρακάτω ωραία παιχνίδια!

1ο Δώρο:

Σετ Playmobil, Σταθμός περίθαλψης άγριων ζώων, με πολλά ζωάκια, φράχτες, κλουβιά, και κτηνιατρικό υλικό. Με μικρή τραυματισμένη καμηλοπάρδαλη της οποίας η πληγίτσα εξαφανίζεται με λίγο τρίψιμο! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!

2o Δώρο:

Σετ Playmobil, Καλύβα με κέντρο περίθαλψης ζώων, ευρύχωρη καλύβα με καταφύγιο στο πλάι και κέντρο περίθαλψης για τα ζωάκια με πλούσιο εξοπλισμό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ !

3ο Δώρο:

Πατίνι Razor A125, με σκελετό απο αεροπορικό αλουμίνιο, φρένο στον πίσω τροχό, μηχανισμό αναδίπλωσης, ελαστικούς τροχούς με ρουλεμάν υψηλής ποιότητας και ρυθμιζόμενα χερούλια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!

Πως να συμμετέχετε:

1. Κάντε Like στη σελίδα του BabySmart στο Facebook

2. Κάντε Like στη σελίδα του Nethall στο Facebook

3. Γραφτείτε στο newsletter του BabySmart! Συμπληρώστε το email και το Ονοματεπώνυμο σας σε αυτή εδώ τη φόρμα και καταχωρήστε τη συμμετοχή σας!

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)


    Η κλήρωση θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου 2012. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του 2012 και θα τους σταλεί ενημερωτικό email, ώστε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες συνεννοήσεις για την παραλαβή των δώρων!

    Λήξη διαγωνισμού: 31 Δεκεμβρίου 2011

    Όροι Διαγωνισμού

    1.  Το babysmart.gr σε συνεργασία με το nethall.gr, διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα παιδικό παιχνίδι με δεκτές συμμετοχές από την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 23.59 μ.μ.

    2.  Με τη λήξη του διαγωνισμού θα γίνει κλήρωση κατά την οποία θα επιλεγούν τρεις νικητές, έκαστος εκ των οποίων θα παραλάβει κι από ένα από τα δώρα.

    3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων των babysmart.gr και nethall.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης διαδικασίας συμμετοχής.

    4. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα προβλεπόμενα βήματα της διαδικασίας συμμετοχής .

    5.  Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο e-mail δεν θα ληφθούν υπόψη και το συγκεκριμένο email θα συμμετέχει στην κλήρωση μόνο μια φορά.

    6. Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την αποστολή και παραλαβή του κάθε δώρου από τους νικητές είναι η αποστολή των ακριβών στοιχείων τους, μετά την ειδοποίηση τους για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, ώστε να εξασφαλιστεί η απροβλημάτιστη μετακομιδή των δώρων.

    7. Το κάθε δώρο μπορεί να αποσταλεί στον αντίστοιχο νικητή μόνο εντός Ελλάδος με τρόπο που εν τέλει θα επιλέξει το babysmart.gr, αφού έχει έρθει σε επαφή με αυτόν και αφού ο νικητής δώσει τα σχετικά στοιχεία για την αποστολή.

    8. Αν ο νικητής δεν έρθει σε επαφή με το babysmart.gr για να διεκδικήσει το δώρο του εντός 4 ημερών από την αποστολή του ενημερωτικού email με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, τότε θα γίνεται συμπληρωματική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή, ο οποίος θα παραλάβει το δώρο αντί του αρχικού νικητή, σύμφωνα με τα τα λοιπά ισχύοντα του παρόντος.

    9.  Τα δώρα που κληρώνονται στο διαγωνισμό είναι ευρέως διατιθέμενα εμπορικά προϊόντα για τα οποία το babysmart.gr και το nethall.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη σε ότι αφορά τη χρήση τους αλλά και την κατάσταση τους από κατασκευαστικής πλευράς καθώς και για φθορές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά τους.

    10. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

    11.  Το babysmart.gr και το nethall.gr διατηρουν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.