Διαγωνισμοί Ειδη Σπιτιου Ο διαγωνισμός έληξε!

Διαγωνισμός Barilla με δώρο έπιπλα κουζίνας Gruppo Cusine

Από: Λήγει: 30-11-2016



H Barilla διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, λοιπά αξεσουάρ της επιλογής του και υπηρεσίες μεταφοράς και τοποθέτησης αυτών στο χώρο του, συνολικής αξίας 5.000€ (το ποσό περιλαμβάνει την αξία των προϊόντων και την αξία των υπηρεσιών μεταφοράς και τοποθέτησης).

Αν συγκεντρώσετε παραπάνω κωδικούς μπορείτε να τους εξαργυρώσετε ως εξής:

Οι πρώτοι 2.000 συμμετέχοντες που θα συμπληρώσουν 4 μοναδικούς κωδικούς Barilla, θα μπορούν να τους εξαργυρώσουν με ένα Spaghetti Set. (Κάθε πλήρες σετ εργαλείων περιλαμβάνει 1 τρίφτη τυριού, 1 μετρητή μερίδων για ζυμαρικά, 1 τσιμπίδα/λαβίδα ζυμαρικών και 1 κουτάλα)
Οι πρώτοι 500 συμμετέχοντες που θα συμπληρώσουν 6 μοναδικούς κωδικούς Barilla, θα μπορούν να τους εξαργυρώσουν με ένα Βιβλίο Barilla. (To βιβλίο Barilla είναι ένα βιβλίο συνταγών της Barilla, που περιλαμβάνει 37 συνταγές με ζυμαρικά από τους διαπιστευμένους σεφ της Academia Barilla)
Οι πρώτοι 200 συμμετέχοντες που θα συμπληρώσουν 9 μοναδικούς κωδικούς Barilla, θα μπορούν να τους εξαργυρώσουν με ένα Σερβίτσιο. (To κάθε Σερβίτσιο περιλαμβάνει συνολικά 7 πιάτα: 6 Πιάτα για pasta και 1 Πιατέλα Pasta ή 1 πυρίμαχο σκεύος για σερβίρισμα ζυμαρικών)
(Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η αγορά προϊόντος. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει δωρεάν, χωρίς αγορά προϊόντος, έναν μοναδικό κωδικό συμμετοχής στον διαγωνισμό, από τα γραφεία της εταιρείας, Πάππου 26 & Ακράγαντος, Αθήνα κάθε Δευτέρα 9.30 π.μ. – 12.30 π.μ. Ο μοναδικός κωδικός παρέχεται μόνο μία φορά στο συγκεκριμένο καταναλωτή μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού.)

 


Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Δείτε εδώ τους νικητές.

Δείτε τους νικητές στη σελίδα του Διαγωνισμού!

Λήξη: 30-11-2016 23:59