Διαγωνισμοί Ειδη Σπιτιου Ο διαγωνισμός έληξε! Ταξίδια Φαγητό - Ποτό

Διαγωνισμός Barilla Hellas με δώρο ταξίδια στην Ιταλία, Spaghetti Sets και προϊόντα Barilla

Από: Λήγει: 4-1-2016



Η Barilla Hellas διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε τα παρακάτω δώρα:

Κατηγορία Α – Instant Win Δώρα: 300 Spaghetti Set. Κάθε πλήρες σετ εργαλείων περιλαμβάνει 1 τρίφτη τυριού, 1 μετρητή μερίδων για ζυμαρικά, 1 τσιμπίδα/λαβίδα ζυμαρικών και 1 κουτάλα.
Κατηγορία Β – Δώρα Μεγάλης Τελικής Κλήρωσης: 40 νικητές κερδίζουν προϊόντα Barilla 6μήνου (25 πακέτα ζυμαρικών Barilla και 5 σάλτσες Barilla).
Κατηγορία Γ – Δώρα Μεγάλης Τελικής Κλήρωσης: 10 Ταξίδια για 2 άτομα στην Ιταλία με επιλογή του νικητή ανάμεσα σε δεκάδες πόλεις. Το κάθε ταξίδι συμπεριλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα μετ΄επιστροφής προς όλους τους προορισμούς των Ιταλικών πόλεων που διαθέτουν αεροπορική σύνδεση , και 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό με επιλογή από 118 διαφορετικά ξενοδοχεία που βρίσκονται σε διάφορες πόλεις που περιλαμβάνονται στο ειδικό φυλλάδιο που θα αποσταλεί στους νικητές. Η διαδικασία για την κράτηση του ξενοδοχείου θα γίνει με τη βοήθεια του ειδικού συνεργάτη μας, που θα αναλάβει την κράτηση του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τον νικητή (στους νικητές του διαγωνισμού θα αποσταλεί ειδικό κουτί με ενημερωτικό υλικό που θα τους επεξηγεί τη διαδικασία). Οι νικητές αυτού του δώρου θα πρέπει να πραγματοποιήσουν το ταξίδι μέχρι το Δεκέμβριο του 2016. Η συγκεκριμένη προσφορά του ταξιδιού ισχύει για όλες τις μέρες εκτός των επίσημων γιορτών και αργιών. Οι νικητές ταξιδεύουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται στην κάλυψη των εξόδων που αντιστοιχούν στο δώρο που παρέχουν. Επιβάλλεται η έγκαιρη ενημέρωση πραγματοποίησης του ταξιδιού, τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν την επιθυμητή ημερομηνία, ώστε να εξασφαλιστούν οι αεροπορικές θέσεις στον οικονομικό ναύλο του πακέτου και η διαμονή. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αεροπορικών θέσεων και δωματίου στις πρώτες επιθυμητές ημερομηνίες πραγματοποίησης του ταξιδιού, θα προταθούν νέες ημερομηνίες με την αντίστοιχη διαθεσιμότητα και πάντα κατόπιν συμφωνίας του ταξιδιώτη.

( Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η αγορά προϊόντος. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει δωρεάν, χωρίς αγορά προϊόντος, έναν (1) μοναδικό κωδικό από αυτούς που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, από τα γραφεία της εταιρείας, Πάππου 26 & Ακράγαντος, Αθήνα κάθε Δευτέρα 9.30 π.μ. – 12.30 μ.μ. Ο μοναδικός κωδικός παρέχεται μόνο μία φορά στο συγκεκριμένο καταναλωτή μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού.)

 


Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Δείτε εδώ τους νικητές.

Δείτε τους νικητές στη σελίδα του Διαγωνισμού!

Λήξη: 04-01-2016 23:59