Nethall Γυναίκα Διαγωνισμοί

Μεγάλος Διαγωνισμός του Beauty Diaries και του Nethall.gr με δώρο 2 συσκευές τόνωσης Silk’n Reju

Από:



Το beautydiaries.gr και το nethall.gr διοργανώνουν Μεγάλο Διαγωνισμό και σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 σούπερ συσκευές τόνωσης Silk’n Reju προσφορά της Εταιρίας Κωτσόβολος!!

1 ωραία ιστορία και 2 υπερ-δώρα!

Μια φίλη εδώ και πολλούς μήνες έχει πάθει εμμονή με την λέξη τόνωση. Μιλάει γι’ αυτή λες κι είναι η νέα φίλη, που συνάντησε στους δρόμους της σχεδόν άδεια πόλης κι εκείνη της πρόσφερε δροσερό νερό, μια λέξη φρεσκάδας κι ένα βλέμμα γεμάτο ενέργεια. Της λέω τις σκέψεις μου και γελάει.

Μετά μου δείχνει το πρόσωπό της. Ή συγκεκριμένα μου επιδεικνύει την επιδερμίδα της. Και τριγυρίζει γύρω από την λέξη τόνωση συνέχεια. Και μετά μου σκάει και το εκπληκτικό παραμύθι με μια συσκευή που ακούει στο όνομα Silk’n Reju.

Τι λες φίλη μου;

¡a½ªÜ¿ÿ¡sÿ (1)

Silk’n Reju. Είναι η υπερτέλεια συσκευή τόνωσης. Στις 10 κουβέντες μου οι 9,5 αφορούν αυτή. Με έπεισε σου λέω!

Silk’n Reju. Τόνωση. Λάμψη. Φρεσκάδα. Αναζωογόνηση. Φαντάζομαι ότι μετά απ’ αυτό το post κι εσύ τα ίδια με τη φίλη μου (κι εμένα) θα πάθεις. Θα μιλάς συνέχεια για τόνωση και μετά θα κάνεις παρουσίαση στη συσκευή Silk’n Reju. Η Κωτσόβολος ξέρει να προτείνει ομορφιές σε κάθε γυναίκα. Για να ξέρεις που να απευθύνεις (αποκλειστικές) ευχές για την λάμψη σου!

ΥΓ1: Silk’n Reju. Να σου πω ότι τη δίνουμε δώρο. Εδώ μαζί με μια άλλη όμορφη φίλη, που βρίσκεται πίσω από το Nethall, τη χαρίζουμε σε 2 υπερ-τυχερές! Γιατί η ωραία ιστορία ξεκίνησε έτσι. Με 2 φίλες.

ΥΓ2: Η Silk’n Reju είναι ό,τι χρειάζεσαι μετά από την έκθεσή σου στον ήλιο. Πρόκειται για μια εξαιρετική θεραπεία στο σπίτι, που δίνει στο δέρμα σου μια αυθόρμητη εντολή να παράγει κολλαγόνο, προκειμένου να τονώσει τα «κουρασμένα» κύτταρα. Και έτσι χωρίς πολλά απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Τόσο απλά.

Στο μεταξύ, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία επιτυγχάνεις βελτίωση της υφής της επιδερμίδας κι εκείνη στο ανταποδίδει, δείχνοντας πιο φρέσκια και λαμπερή.

¡a½ªÜ¿ÿ¡sÿ

ΥΓ3: Με τη Silk’n Reju, που συζητείται σε διάφορες γειτονιές (ψηφιακές και πραγματικές) τα αποτελέσματα μετά από 8 εβδομάδες είναι εκπληκτικά. Μάρτης μου η Κωτσόβολος, που μου έστειλε και τις κλινικές δοκιμές που έχουν ωραιότατα αποτελέσματα. Μετά από 100 γυναίκες που δοκίμασαν την υπερ-επαναστατική συσκευή αναφέρεται ότι: 91% είδαν βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, 69% μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, 47% εξασθένιση των κηλίδων του δέρματος, ενώ 78% δήλωσαν ενθουσιασμένες με τη μείωση του μεγέθους των πόρων.

Να γιατί τρως κόλλημα με την λέξη τόνωση και μετά ψιθυρίζεις Silk’n Reju.

Από κάθε post να κρατάς τα καλύτερα. Και απ’ αυτό το post κράτα ότι το Silk’n Reju (που βρίσκεις αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος) είναι η απόλυτη συσκευή τόνωσης για πιο λαμπερό πρόσωπο. Kι εσύ φίλη μου το θέλεις το λαμπερό πρόσωπο. Και θέλεις 1 από τις 2 συσκευές που έχουμε εδώ για σένα! Κι αν είσαι φίλος, πάλι θέλεις Silk’n Reju για δώρο! Γιατί θέλεις να σου έχει σεβασμό η φίλη, αδελφή, μαμά, περαστική, ή ό,τι από τη μέρα σου.

Ναι;

¡a½ªÜ¿ÿ¡sÿ (2)

Οπότε, για να μπεις στην κλήρωση κάνεις Like στο Beauty Diaries (για τις ιστορίες του) Like στο Nethall (για τους διαγωνισμούς και τις συνεργασίες του) και είσαι μέσα.

Στο μεταξύ, προτείνουμε να τα βάλεις για τα καλά με την τύχη σου, δοκίμασε…..

Κι επίσης προτείνουμε εντελώς συνωμοτικά να κάνεις εγγραφή στο Βeauty Diaries γιατί από Σεπτέμβρη θα’χει πολλά αποκλειστικά δώρα κι άλλα -μόνο- για τα μέλη του!

Ευχές για ένα πανέμορφο καλοκαίρι.

την αγάπη μας

Beauty Diaries

Το Beauty Diaries ξεφυλλίζει ιστορίες, σκέψεις και συναισθήματα. Εστιάζει στα θέλω, τα μπορώ και τα σ’ αγαπώ. Χαρίζει δώρα, χαμόγελα και λάμψη. Σκορπάει ενθουσιασμό. Δημιουργεί σχέσεις και παρέες. Πραγματοποιεί συναντήσεις και σου γίνεται συνήθεια.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για να είσαι (και να νιώθεις) όμορφα θα το βρεις σ’ αυτό!

Κι επειδή οι σημειώσεις του είναι πολλές ρίξε μια ματιά και στο notebook του Beauty Diaries. (http://beautydiaries.gr/notebook/#).

Έξτρα σημείωση: Αν έχεις παιδί ή φέρεσαι σαν αυτό κάνε μια βόλτα κι από το www.juniordiaries.gr.

#ομορφιά_στα_απλά_ #ομορφιά_στις_παρέες #ομορφιά_αλλιώς_κι_αλλιώτικα

Τρόπος συμμετοχής:

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του Beauty diaries στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Beauty Diaries και Nethall.gr με δώρο 2 συσκευές τόνωσης Silk’n Reju

    Με απλή σύνδεση στην παρακάτω πλατφόρμα έχετε μια συμμετοχή. Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον βήματα που υπάρχουν:

     

    Λήξη διαγωνισμού: 10 Αυγούστου 2013

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: