Nethall Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός του BeautyBlog και του Nethall με δώρο 4 προϊόντα της σειράς Beauty From The Deep, μια προσφορά της Biotherm

Από:



Το Beautyblog.gr σε συνεργασία με το nethall.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και δίνουν τη δυνατότητα σε 5 super τυχερoύς/ τυχερές να κερδίσουν από τέσσερα μοναδικά προϊόντα της σειράς, Beauty From The Deep, μια προσφορά της Biotherm.

Biotherm: Από τα βάθη του ωκεανού, στο νεσεσέρ σας!

Μια υπέροχη σειρά προϊόντων, που χάρη στις φόρμουλες αλλά και το βαθύ γαλάζιο χρώμα των συσκευασιών της, μας μεταφέρει νοητά, στα βάθη των ωκεανών, φροντίζοντας παράλληλα την επιδερμίδα μας, ενώ την αναζωογονεί σε βάθος.

Σημειώστε τα προϊόντα:

  • EAU OCÉANE Βody fragrance 100ml 38.50

Ένα υπέροχο δροσερό άρωμα, ιδανικό για τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Περιλαμβάνει νότες εσπεριδοειδών, αλλά και ενυδατικά και αναζωογονητικά στοιχεία. Είναι εμπλουτισμένο με αρνητικά φορτισμένα ιόντα προσφέρει ευεξία, αναζωογόνηση στην επιδερμίδα και πνευματική ηρεμία.

  • EAU OCÉANE Μoisturizing Gel 200ml 19.00€

Ένα σούπερ ενυδατικό, δροσερό τζελ που θα αφήσει το σώμα σας απαλό σαν βελούδο, ιδανικό για χρήση μετά την παραμονή στον ήλιο.

  • FIRM CORRECTOR 44.50€

Χρησιμοποιώντας τις φυσικές συσφιγκτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος Laminaria ochroleuca, το οποίο προέρχεται από μία μακροάλγη που συναντάται στην Κέλτικη Θάλασσα., με την κρέμα Firm Corrector, το δέρμα αποκτά πιο τονωμένη και πιο σφριγηλή όψη με μεγαλύτερη ελαστικότητα.

  • AQUASOURCE NUIT 43.00€

Ένα πλούσιο ενυδατικό τζελ νύχτας, το Aquasource Nuit χάρις στο εκχυλίσμα P. Antarctica το οποίο λαμβάνεται από τον βυθό της Ανταρκτικής και έχει την απίστευτη ικανότητα συγκράτησης νερού, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσικά της αποθέματα όλη τη νύχτα.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του BeautyBlog στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Nethall.gr με δώρο προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Δε θα μείνω πολύ"

    Οι πολλαπλές συμμετοχές ακυρώνονται.

    Λήξη διαγωνισμού: 24 Ιουνίου 2012