Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός beautylicious.gr με δώρο προϊόντα για την ηλιοθεραπεία από την Hawaiian Tropic

Από:



Διαγωνισμός beautylicious.gr με δώρο προϊόντα για την ηλιοθεραπεία από την Hawaiian Tropic

To beautylicious.gr διοργανώνει διαγωνισμό και σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις 3 πλήρη σετ με 5 αντηλιακά προϊόντα, δηλαδή με όλα όσα θα χρειαστείς κάτω από τον ήλιο αλλά και after!

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το Sensitive Face Lotion SPF30, μια oil- free, λεπτόρρευστη λοσιόν που προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου από την ακτινοβολία UVA και UVB (και την πρόωρη γήρανση).
  • Την Protective Sun Lotion SPF30, ιδανική για τις πρώτες μέρες στον ήλιο (και για τις υπόλοιπες, αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα). Έχει τέλειο άρωμα καρύδας, διατηρεί την αδιάβροχη προστασία μέχρι και 80 λεπτά, plus είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες Α, Ε και C, για έξτρα φροντίδα.
  • Το Protective Dry Oil SPF15, στη νέα συσκευασία των 100 ml, ένα ξηρό αντηλιακό λάδι που αρχικά θυμίζει δροσερό gel αλλά μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα μεταμορφώνεται σε ένα μεταξένιο χάδι, με εξωτική ευωδιά.
  • Το Protective Dry Spray Oil SPF8, αντηλιακό λάδι σε spray με πιο χαμηλό δείκτη, που χαρίζει sexy, τροπικό μαύρισμα ενώ διατηρεί ενυδατωμένη την επιδερμίδα και την προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.
  • Το Cool Aloe Gel, ένα δροσερό after sun με Aloe Vera και βιταμίνες Α και Ε, που ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, καταπραύνει την ερυθρότητα από τον ήλιο, και αφήνει μια απολαυστική αίσθηση αναζωογόνησης.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

[info_box]Λήξη διαγωνισμού: 18 Ιουλίου 2011                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό! [/info_box]