Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Carroten – Το ΣΟΚΟΛΑΤΙ μαύρισμα του καλοκαιριού

Από:



Διαγωνισμός Carroten - Το ΣΟΚΟΛΑΤΙ μαύρισμα του καλοκαιριού

Αν δεν προλάβατε να πάρετε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό του Carroten στο Facebook «το μαύρισμα του καλοκαιριού», όπου οι φίλοι του Carroten ανέβαζαν φωτογραφίες με το μαύρισμα τους, τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Ο διαγωνισμός ξαναρχίζει και αυτή τη φορά η ομάδα του Carroten αναζητά για να βραβεύσει το πιο ΣΟΚΟΛΑΤΙ μαύρισμα του Καλοκαιριού!

Η συμμετοχή όπως και την προηγούμενη φορά είναι πολύ εύκολη και άκρως καλοκαιρινή βλέποντας και όλες αυτές τι μοναδικές φωτογραφίες που μαζεύτηκαν στην σελίδα του Carroten στο Facebook!

Από την παραλία, βγάζετε μια φωτογραφία που δείχνει το ΣΟΚΟΛΑΤΙ σας μαύρισμα & την ανεβάσετε στο wall του Carroten στο Facebook (πατήστε εδώ www.facebook.com/carroten.gr) . Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για τα παρακάτω δώρα :

  • 12 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν απο 1 Summer Box με 1 πλήρες σετ 4 αντηλιακών Carroten & πολλά ακόμα καλλυντικά προϊόντα
  • Και 12 ακόμη θα κερδίσουν απο 1 αντηλιακό Carroten απο τις νέες σειρές 2011

Eπιπλέον, η ομάδα του Carroten σας καλεί να ψηφίσετε με like τις φωτογραφίες που σας αρέσουν περισσότερο. Οι φωτογραφίες αυτές θα ανέβουν (με την συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους) στο site του Carroten. Ψηφίζετε για να επιλέξουμε 2 φωτογραφίες για το γυναικείο ΣΟΚΟΛΑΤΙ μαύρισμα και 2 για το ανδρικό ΣΟΚΟΛΑΤΙ μαύρισμα.
Συμμετοχές & ψηφοφορία ως τις 18/7.

Χορηγός του διαγωνισμού για το ΣΟΚΟΛΑΤΙ μαύρισμα του καλοκαιριού, η νέα σειρά λαδιών μαυρίσματος & προστασίας Carroten Omega Care με Ω 3,6,7,9.

[info_box]Λήξη διαγωνισμού: 18 Ιουλίου 2011                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό! [/info_box]