Διαγωνισμοί Ο διαγωνισμός έληξε! Παιδί Ταξίδια

Διαγωνισμός Chiquita με 432 δώρα άμεσης νίκης και ένα ταξίδι στο Λονδίνο

Από: Λήγει: 20-10-2015



Η Chiquita διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 432 δώρα άμεσης νίκης (82 Παγουρίνα, 175 Πετσέτες Παραλίας και 175 Σακίδια) καθώς επίσης να μπείτε στην κλήρωση για ένα πακέτο οικογενειακών διακοπών 4 ημερών και 3 διανυκτερεύσεων μέχρι και για τέσσερα άτομα στο Λονδίνο, με διαμονή σε οικογενειακό δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, συμπεριλαμβανομένου και του πρωινού.
Οι διακοπές θα περιλαμβάνουν μια ιδιωτική βόλτα με σκάφος διάρκειας 75 λεπτών στον Τάμεση, είσοδο στον Πύργο του Λονδίνου, αεροπορικό ταξίδι μετ’ επιστροφής στο Λονδίνο σε οικονομική θέση από το τοπικό αεροδρόμιο (όπως καθορίζεται από τη Διοργανώτρια, κατά τη διακριτική της ευχέρεια) για το Νικητή και για έως και τρεις καλεσμένους του, καθώς και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο Λονδίνο. Συμπεριλαμβάνονται, επίσης, η ταξιδιωτική ασφάλεια και το ποσό των £250 για δαπάνες.

Η κάθε μέρα διαγωνισμού ξεκινάει στις 8 π.μ. και τελειώνει στις 11 μ.μ. Η συμμετοχή δεν είναι δυνατή απο τις 11 μ.μ. μέχρι τις 8 π.μ

 


Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Δείτε εδώ τους νικητές.

Δείτε τους νικητές στη σελίδα του Διαγωνισμού!

Λήξη: 20-10-2015 23:00