Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός του Περιοδικού Σινεμά – cinemag.gr με συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Οι Άντρες με τα Μαύρα 3»

Από:



 Το Περιοδικό Σινεμά – cinemag.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε την κουλτούρα των «ανδρών με τα μαύρα», προσφέροντας υπέροχα, θεματικά, συλλεκτικά δώρα.

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την ταινία που ανέδειξε για πρώτη φορά τα μαύρα κουστούμια, τα σκούρα γυαλιά και δύο γραβατωμένους πράκτορες, τον J και τον K, στα πιο cool ορόσημα του αγώνα κατά του διαστρικού εγκλήματος. Στην τρίτη ταινία «Men In Black», το στυλάτο δίδυμο θα γίνει τρίδυμο, αφού το καλοκουρδισμένο σενάριο μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μας επιφυλάσσει εκτός από τις απολαυστικές ερμηνείες του Will Smith (ή αλλιώς J) και του Tommy Lee Jones (ή αλλιώς K), ένα ακόμα ρεσιτάλ του απίστευτα εύστοχου Josh Brolin ως νεαρού πράκτορα K.

Και ενώ μεγάλο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται στο 1969 και αυτό ακούγεται μάλλον επικίνδυνο για το είδος της επιστημονικής φαντασίας, τα εξαιρετικά ρετρό-φουτουριστικά εφέ και σκηνικά της ταινίας στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, ενώ οι διάλογοι και οι ίδιοι οι χαρακτήρες είναι πιο εξελιγμένοι και αστείοι από ποτέ.

Μέσα από την επίσημη σελίδα  στο Facebook, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να μπείτε στην κλήρωση για δώρα έκπληξη, όπως για παράδειγμα η επίσημη, συλλεκτική, τσάντα της ταινίας και πολλά άλλα που θα προστίθενται μέρα με τη μέρα!

Δευτέρα 21 Μαΐου: Δώρο Νο. 1. Μια σούπερ συλλεκτική, τσάντα ώμου για να κρύβετε μέσα της τα cool gadgets σας που θα διώχνουν τους εξωγήινους!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 28 Μαΐου 2012                             Συμμετοχή στο διαγωνισμό!