Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός dnHost με δώρα 100 πακέτα Hosting και ένα iphone 4s 32G

Από:



Το dnHost διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό Web4you και δίνει τη δυνατότητα σε 100 τυχερούς να κερδίσουν από ένα  basic πακέτο hosting αξίας 50,88 ευρώ το καθένα και σε ένα μεγάλο τυχερό να κερδίσει ένα iphone 4s 32GB αξίας 789 ευρώ.

Για να κερδίσετε και εσείς κάντε like στην σελίδα της dnHost στο facebook και γράψτε ένα απλό comment στο καθημερινό post που θα αναρτάται κάποια τυχαία στιγμή της ημέρας σχετικά με τον διαγωνισμό, από τους διαχειριστές της σελίδας. Τα 5 πρώτα comment που θα γίνονται θα κερδίζουν χωρίς κλήρωση από ένα πακέτο!

Όλοι όσοι γίνουν φίλοι της dnHost την περίοδο των Χριστουγέννων μπαίνουν στη μεγάλη κλήρωση για ένα από τα νέα iphone 4s 32GB αξίας 789 ευρώ!

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι like στη σελίδα της dnHost στο facebook και θα είστε και εσείς στην κλήρωση, τόσο απλά!

Αν τώρα θέλετε να κερδίσετε περισσότερες συμμετοχές για την κλήρωση του iphone 4s 32GB το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε σε φίλους σας να κάνουν like στη σελίδα της dnHost στο facebook και να στείλετε ένα mail στο web4you@dnhost.gr με τα ψευδώνυμα αυτών που έκαναν like. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε περισσότερες συμμετοχές στην μεγάλη κλήρωση για το iphone 4s 32GB και δίνετε την ευκαιρία στους φίλους σας να συμμετέχουν και αυτοί με ένα like!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 31 Δεκεμβρίου 2011                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό!