Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Δροσοσταλίδα με δώρο 3 θεραπευτικές συνεδρίες Κοσμοενεργητικής

Από:



Η Δροσοσταλίδα και η Όλγα Μαρδάκη χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 θεραπευτική συνεδρία Κοσμοενεργητικής.

Η Κοσμοενεργητική είναι η ολιστική ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος του Θιβέτ.

Αξιοποιεί ένα σύνολο ενεργειακών ροών που φέρουν νοημοσύνη και επηρεάζουν όλους τους οργανισμούς. Η εφαρμογή τους, η ενεργειακή διάτρηση δηλαδή της ανθρώπινης ενεργο-πληροφοριακής δομής, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε φυσικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.
H εφαρμογή των ενεργειακών ροών σε έναν άνθρωπο στοχεύει τόσο στο φυσικό σώμα όσο και σε ολόκληρο το πεδίο της αύρας του αλλάζοντας τη δόνηση των δομών που περιέχει. Έτσι, προκαλεί αναδιάρθρωση και κάθαρση των στρωμάτων της αύρας. Αυτό συμβαίνει αναγκαστικά διότι η ασθένεια εμφανίζεται πρώτα στα λεπτά σώματα και σταδιακά μπορεί να εισχωρήσει στο φυσικό σώμα και να εκδηλωθεί ως ασθένεια. Με τις συγκεκριμένες ενέργειες θεραπεύονται όχι μόνο τα συμπτώματα μιας ασθένειας, όποια κι αν είναι η φύση αυτής, αλλά οι πραγματικές αιτίες οι οποίες εδρεύουν στα λεπτά σώματα της αύρας και διατηρούνται εκεί ως κακώς επεξεργασμένη ενέργεια και πληροφορία. Αρνητικές ή περιοριστικές πεποιθήσεις, ασυνείδητα καταστροφικά νοητικά προγράμματα, ψυχο-συναισθηματικό βάρος, θυμός, παράπονα, ενοχές, παραίτηση, φόβος, όλα είναι αποθηκευμένα στην αύρα ως βιο-κωλύματα. Η Κοσμοενεργητική απομακρύνει τα ενεργο-πληροφοριακά ίχνη της διαταραγμένης κατάστασης και επαναφέρει ισορροπία στο σύστημα του ανθρώπου.

Επιπλέον, κατά τη θεραπεία συντονίζεται η ενεργο-πληροφοριακή δομή του ανθρώπου με την αρχέγονη πηγή της δημιουργίας, αυξάνεται η συχνότητα των δονήσεών του, διευρύνεται η συνείδησή του, εμβαθύνει στην αυτογνωσία του, παίρνει απαντήσεις, απελευθερώνεται και ορίζει συνειδητά την πορεία της ζωής του.

Από το 2009 και βάσει ιατρικών μελετών ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγνωρίζει την Κοσμοενεργητική ως επιστημονική θεραπευτική μέθοδο.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 09/03/2015                        Συμμετοχή στο Διαγωνισμό!