Nethall Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Εcosleep και Nethall με δώρο 5 ανατομικά μαξιλάρια memory foam με μαξιλαροθήκη aloe vera, συνολικής αξίας 350€

Από:



Η Εcosleep σε συνεργασία με το Nethall.gr διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 ανατομικά μαξιλάρια memory foam με μαξιλαροθήκη aloe vera, συνολικής αξίας 350€ (70€/μαξιλάρι).

To Harmony είναι ένα υποαλλεργικό μαξιλάρι κατασκευασμένο από memory foam, στο κλασικό σχήμα σαπουνιού. Το ευπροσάρμοστο υλικό προσφέρει εργονομική στήριξη και άνεση καθώς διευκολύνει και την κυκλοφορία του αίματος. Το εξωτερικό κάλυμμα αλόης προσφέρεται μαζί με το μαξιλάρι.

Η Εcosleep ιδρύθηκε το 2007 και είναι η πρώτη ελληνική εταιρία σε πωλήσεις στρωμάτων νέας τεχνολογίας με προηγμένα αφρώδη υλικά όπως το κυψελωτό αφρώδες CellFoam και την ελαστική βισκόζη ( memory foam ). Επίσης, έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη ποικιλία στρωμάτων νέας τεχνολογίας χρησιμοποιώντας Ελληνικές και Ιταλικές πρώτες ύλες, κατασκευασμένα από Ελληνικά χέρια, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα εποχή στην κατασκευή στρωμάτων με στόχο τις πωλήσεις διεθνώς. Με πιστοποίηση OEKOTEX 100 για όλα τα υφάσματα, βεβαίωση Ιατροτεχνολογικών προϊόντων κατηγορίας I και πιστοποιητικά ποιότητας από ανεξάρτητους φορείς, για την πλειοψηφία των υλικών που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε την απόλυτη υγιεινή και ασφάλεια σε κάθε μας προϊόν.

Το αφρώδες ελατήριο Evolution αποτελεί διεθνής ευρεσιτεχνία της Ecosleep. Σχεδιάστηκε με πρότυπο το κλασικό, μεταλικό ελατήριο στρωμάτων εξαλείφοντας όμως τα μειονεκτήματά του. Με την τεχνολογία Evolution, επιτυγχάνουμε την κατασκευή στρωμάτων με διαφορετική σκληρότητα ακόμα και στο ίδιο στρώμα, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για ζευγάρια με διαφορετικές προτιμήσεις. Το ελατήριο Evolution δέχεται, χωρίς να προβάλει αντίσταση, το βάρος του σώματός μας, αγκαλιάζοντας το και δίνοντας μια αίσθηση ανακούφισης και αξεπέραστης στήριξης. Επίσης το καίριο θέμα του αερισμού έχει λυθεί καθώς το ελατήριο Evolution σε συνδυασμό με την περιμετρική φάσα αερισμού 3D Space, προσφέρει μια διαρκής ροή αέρα καθώς το σώμα μας με τις κινήσεις του είναι αυτό που ωθεί τον θερμό αέρα έξω από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα εισρέοντας φρέσκο αέρα μέσα σε αυτό, το στρώμα διατηρεί συνεχώς μια σταθερή, δροσερή θερμοκρασία, δίνοντας παράλληλα την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας.

 

Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από το κοντινότερο κατάστημα αφού έρθουν σε επαφή με το κατάστημα. Διαθέτουμε 7 καταστήματα εντός αττικής και 3 σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Αν κάποιος δεν βρίσκεται κοντά σε κάποιο από αυτά, να έρθει σε επαφή με την εταιρεία μας.

Γνωρίστε την Εταιρία Ecosleep στη σελίδα της stromata.gr.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να απαντήσετε στην ερώτηση “Από πόσες σειρές στρωμάτων αποτελείται η γκάμα της Ecosleep;”:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Εcosleep

    Απάντηση στην ερώτηση "Από πόσες σειρές στρωμάτων αποτελείται η γκάμα της Ecosleep;"

    Λήξη διαγωνισμού: 27 Ιανουαρίου 2013