Nethall Βιβλία Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ και Nethall.gr με δώρο 4 βιβλία

Από:



Η Ομογενειακή εφημερίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ και το Nethall.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 υπέροχα βιβλία!

Τα βιβλία του Διαγωνισμού:

  1. Ο καλός δήμαρχος, εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, ANDREW NICOLL
  2. Εγώ ο Κλαύδιος, εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ , Ρόμπερτ Γκραίηβς
  3. Λεξικό της Νεοελληνικής (Δημοτικής), εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
  4. Δυο φορές αθώα, εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΧΟΥΖΟΥΡΗ

logo online neu

Η Ομογενειακή εφημερίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ έχει έδρα το Βερολίνο και κυκλοφορεί έντυπα στα γερμανικά και ελληνικά μια φορά το μήνα σε όλη τη Γερμανία και ηλεκτρονικά σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχει ελληνισμός. 
Σήμερα και ο πλέον απαιτητικός αναγνώστης της Ελληνικής Διασποράς αλλά και εντός τής Πατρίδας Ελλάδας γνωρίζει τη συνεπή προσπάθειά μας να ενημερώνεται αντικειμενικά και υπεύθυνα, από μια έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, για ό,τι σημαντικό και χρήσιμο συμβαίνει στην παγκόσμια επικαιρότητα και έχει σχέση με τις δραστηριότητες του Απόδημου Ελληνισμού.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ διαβάζεται από μια μεγάλη και δυναμική μερίδα αναγνωστών της Ελληνικής Διασποράς στη Γερμανία, Ελλάδα, Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο μέχρι τη Νότια Αμερική και Αυστραλία.
 
Ο Ελληνισμός είναι από τους μεγαλύτερους και πιο εύρωστους εθνικούς πληθυσμούς στη Γερμανία. Η Ελληνική παροικία (κάπου 400.000) αποτελείται από μία ισχυρή, πανεπιστημιακή, οικονομική, γαστρονομική Ελίτ.

www.elliniki-gnomi.eu

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα EllinikiGnomi στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

    Με απλή σύνδεση στην παρακάτω πλατφόρμα έχετε μια συμμετοχή. Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον βήματα που υπάρχουν:

    Λήξη διαγωνισμού: 19 Φεβρουαρίου 2014

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: