Nethall Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ και Nethall.gr με δώρο μια καφετιέρα Krups Dolce Gusto Piccolo!

Από:



Η Ομογενειακή εφημερίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ και το Nethall.gr συνεχίζουν τους διαγωνισμούς!! Αυτή τη φορά σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε μια υπέροχη καφετιέρα Krups Dolce Gusto Piccolo!

Χαρακτηριστικά

  • Τύπος Καφέ Capuccino, Espresso
  • Παροχή Καφέ Κάψουλα
  • Ισχύς 1460 Watt
  • Πίεση 15 bar
  • Χωρητικότητα lt 0,7 lt
  • Χωρητικότητα Φλυτζάνια 1 cups

logo online neu

Η Ομογενειακή εφημερίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ έχει έδρα το Βερολίνο και κυκλοφορεί έντυπα στα γερμανικά και ελληνικά μια φορά το μήνα σε όλη τη Γερμανία και ηλεκτρονικά σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχει ελληνισμός. 
Σήμερα και ο πλέον απαιτητικός αναγνώστης της Ελληνικής Διασποράς αλλά και εντός τής Πατρίδας Ελλάδας γνωρίζει τη συνεπή προσπάθειά μας να ενημερώνεται αντικειμενικά και υπεύθυνα, από μια έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, για ό,τι σημαντικό και χρήσιμο συμβαίνει στην παγκόσμια επικαιρότητα και έχει σχέση με τις δραστηριότητες του Απόδημου Ελληνισμού.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ διαβάζεται από μια μεγάλη και δυναμική μερίδα αναγνωστών της Ελληνικής Διασποράς στη Γερμανία, Ελλάδα, Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο μέχρι τη Νότια Αμερική και Αυστραλία.
 
Ο Ελληνισμός είναι από τους μεγαλύτερους και πιο εύρωστους εθνικούς πληθυσμούς στη Γερμανία. Η Ελληνική παροικία (κάπου 400.000) αποτελείται από μία ισχυρή, πανεπιστημιακή, οικονομική, γαστρονομική Ελίτ.

www.elliniki-gnomi.eu

Τρόπος Συμμετοχής

Λήξη διαγωνισμού: 13 Απριλίου 2014