Γυναίκα Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Exclusive Beauty Christmas Bazaar με δώρο 2 ημιμόνιμα μανικιούρ

Από:



Το Exclusive Beauty Christmas Bazaar σε συνεργασία με το D nails Beauty Studio διοργανώνουν διαγωνισμό με δώρο 2 ημιμόνιμα μανικιούρ.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα μπορέσουν να κάνουν το μανικιούρ που θα κερδίσουν, από 21 Δεκεμβρίου έως και 1 Ιανουαρίου στο Exclusive Beauty Christmas Bazaar, στό περίπτερο του D nails Beauty Studio.

Στόχος του D nails Beauty Studio είναι η ομορφιά και η χαλάρωση που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας και το σώμα σας. Η λίστα των επιλογών που προσφέρονται είναι μεγάλη και περιλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Γνωρίστε όλες τις τεχνικές νυχιών για ένα τέλειο αποτέλεσμα, προτάσεις καθώς και συμβουλές από έμπειρες τεχνήτριες.

Υπηρεσίες: Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Ημιμόνημη βαφή, Τεχνητά, Αποτρίχωση, Μακιγιάζ, Ρεφλεξολογία, Μασάζ

Συνδυαστε την επίσκεψη σας στο Όνειρο Χριστουγέννων και δώστε την ευκαιρία στα παιδία σας για ένα Ονειρεμενο Χριστουγενιάτικο ξεφάντωμα, ενω ταυτόχρονα στο Επίπεδο Β που θα βρίσκεται το Εxclusive Beauty Christmas Bazaar, θα μπορέσετε να κάνετε τις αγορές σας, με προνομιακές τιμές, σε καλλυντικά, αξεσουάρ, κοσμήματα και υπηρεσίες ομορφιάς, από 20 Δεκεμβρίου έως και 1 Ιανουαρίου

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 21/12/2013                        Συμμετοχή στο Διαγωνισμό!