Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός “Green Party” από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Από:



Διαγωνισμός “Green Party” από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Το GreenParty 2011, αποτελεί μια προσπάθεια βελτίωσης του οικολογικού προφίλ της πόλης μέσα από τις δράσεις των πολιτών, σε τομείς όπως είναι η διαχείριση και η εξοικονόμηση ενέργειας, η ανακύκλωση και η διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, η ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών, οι φυτοτεχνικές παρεμβάσεις σε κήπους, μπαλκόνια και δώματα κατοικιών, καθώς και η χρησιμοποίηση των όμβριων και ανακυκλωμένων υδάτων.

Στον διαγωνισμό μπορείτε να συμμετέχετε με μία ή δύο δράσεις που θα αναρτήσετε με φωτογραφίες ή βίντεο. Οι ανάλυση των φωτογραφιών πρέπει να είναι Μέγιστο μέγεθος: 3.00 MB, Μέγιστη ανάλυση: 3072 x 2304 px. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που στέλνετε θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα greenparty2011.gr μετά από 24 ώρες.

Tην Κυριακή 5 Ιουνίου, που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα  Περιβάλλοντος, στις 7 το απόγευμα, σε ειδική εκδήλωση στην Παραλία του Λευκού Πύργου, θα βραβευθούν οι πιο ενδιαφέρουσες δράσεις από το Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και την επιτροπή προσωπικοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.Στη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης, θα διανέμονται στους παρισταμένους μικρά φυτά και λουλούδια που παράχθηκαν στο φυτώριο του Δήμου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.greenparty2011.gr

[info_box]Λήξη διαγωνισμού: 2 Ιουνίου 2011                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό! [/info_box]