Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός in.gr, κερδίστε δωρεάν σεμινάρια στο «Εργαστήρι Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ»

Από:



Διαγωνισμός in.gr, κερδίστε δωρεάν σεμινάρια στο «Εργαστήρι Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ»

Το in.gr Βιβλίο σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) διοργανώνει διαγωνισμό και  σας δίνει την δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στα σεμινάρια του νέου κύκλου του «Εργαστηρίου Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ» που ξεκινούν τον Οκτώβριο.

Ειδικότερα, πρόκειται για:

  • δύο δωρεάν συμμετοχές στην ενότητα e-learning και συγκεκριμένα μία για την ενότητα Μυθιστόρημα, που θα διδάξει η Αμάντα Μιχαλοπούλου και μία για την ενότητα Ποίηση, που θα διδάξει ο Στρατής Πασχάλης. Δυνατότητα υποβολής συμμετοχής έχουν, όλοι οι χρήστες του in.gr, εκτός των κατοίκων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες πρέπει να δηλώσουν προτίμηση θεματικής, π.χ. ποίηση ή μυθιστόρημα.
  • δύο δωρεάν συμμετοχές στο παραδοσιακό σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής, μία για την Αθήνα και μία για την Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν και την θεματική της προτίμησής τους (Αθήνα: πεζός λόγος – Χρήστος Χρυσόπουλος, διήγημα – Ανδρέας Μήτσου, ποίηση – Χάρης Βλαβιανός, νεανικό μυθιστόρημα – Βασίλης Παπαθεοδώρου, παιδικό βιβλίο – Χρήστος Μπουλώτης. Θεσσαλονίκη: μυθιστόρημα – Σοφία Νικολαΐδου, διήγημα – Δημήτρης Μίγγας).

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 30 Σεπτεμβρίου 2011                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό!