Γυναίκα Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός infokids.gr με δώρο 5 πακέτα ομορφιάς στο Tantra Beauty+Spa

Από:



Το infokids.gr διοργανώνει διαγωνισμό και δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα πακέτο ομορφιάς στο κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa!

Το πακέτο ομορφιάς περιλαμβάνει:

  • 2 θεραπείες αποσυμφόρησης της λέμφου. Πιο συγκεκριμένα: Μετά από μια βαθιά απολέπιση θα ακολουθήσει ένα αποτοξινωτικό μασάζ με σκοπό να τονώσει το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα στις περιοχές που έχουν την τάση να κατακρατούν υγρά και να εμφανίζουν κυτταρίτιδα. Η εφαρμογή πίεσης και το λεμφικό μασάζ θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, ενώ θα συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας της λέμφου.
  • 2 συνεδρίες με το μηχάνημα σώματος Lymphopass, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία: Μηχάνημα για αποτοξίνωση σώματος με λεμφικό μασάζ και έντονη λιποδιάλυση όπως και σύσφιξη σώματος με ειδικά pands που μπαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος καθώς
  • και για 4 εβδομάδες συνεδρίες με Διατροφολόγο για να έχετε όλες τις διατροφικές συμβουλές που χρειάζονται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Κάθε πακέτο ομορφιάς έχει αξία 280€. H ισχύς του δώρου είναι εντός 20 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 21/11/2014                        Συμμετοχή στο Διαγωνισμό!