Διαγωνισμοί

Μεγάλος διαγωνισμός LeatherTouch.gr & nethall.gr: Κερδίστε 10 ανδρικά και γυναικεία δώρα αξίας 1.400€ και εκπτωτικό κουπόνι για όλους

Από:



Μεγάλος διαγωνισμός LeatherTouch.gr & nethall.gr: Κερδίστε 10 δώρα για άντρες & γυναίκες αξίας 1.400€

Το LeatherTouch.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε πανέμορφες γυναικείες και ανδρικές δερμάτινες τσάντες, δερμάτινα πορτοφόλια και αξεσουάρ, κατασκευασμένα με τα καλύτερα δέρματα, από Ιταλούς σχεδιαστές,  σε συνεργασία με το nethall.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς και 5 τυχερές να κερδίσουν αυθεντικά δερμάτινα είδη που η αξία τους ξεπερνά τα 1.400€!

Γυναικεία δώρα:

  • Γυναικεία Τσάντα Nora Grey: €214,00
  • Γυναικεία Τσάντα Adriana Brown: €196,50
  • Γυναικεία Τσάντα Barbara Brown: €196,50
  • Γυναικεία Τσάντα Francesca Red:  €177,00
  • Γυναικεία Τσάντα Isabella Brown: €115,00

Ανδρικά δώρα:

  • Ανδρική δερμάτινη τσάντα Messenger Black: €181,40
  • Ανδρικό δερμάτινο τσαντάκι Cervinia Brown: €118,08
  • Ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι (Δέρμα Πύθωνα) Rock: €85,55
  • Ανδρική δερμάτινη ζώνη Black: €66,70
  • Ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι Black: €53,31

Όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν από  ένα εκπτωτικό κουπόνι 15% επιπλέον οποιασδήποτε προσφοράς ισχύει στο κατάστημα!

Τρόπος συμμετοχής

Για να συμμετέχετε στο μεγάλο διαγωνισμό και να κερδίσετε κάποιο από τα παραπάνω δώρα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα επόμενα 3 βήματα:

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του LeatherTouch.gr στο Facebook:

3. Να επισκεφτείτε το www.leathertouch.gr και να κάνετε εγγραφή στο newsletter.

Λίγα λόγια για το LeatherTouch.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα LeatherTouch.gr δημιουργήθηκε το 2008, για να σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή από εξαιρετικής ποιότητας δερμάτινες τσάντες και προϊόντα από την Ιταλία. Την χώρα που είναι συνώνυμη της μόδας, του καλού γούστου και του design.

Στην συλλογή μας θα βρείτε δερμάτινες τσάντες, άλλες χειροποίητες άλλες με λεπτομέρειες στο χέρι, όλες φτιαγμένες στη χώρα της μόδας, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική σημασία στην λεπτομέρεια. Κατασκευασμένες από δέρμα που έχει υποστεί βιολογική επεξεργασία και βαφή και είναι γυαλισμένο στο χέρι, σύμφωνα με την πιο αρχαία παράδοση επεξεργασίας δερμάτων της Ιταλικής Τοσκάνης.

Αν λοιπόν θέλετε μια τσάντα πραγματικά ξεχωριστή, μοναδική τόσο σε ποιότητα όσο και σχέδιο αντοχή και αξία στο χρόνο, κρατήστε στα χέρια σας ένα κομμάτι από τη συλλογή μας. Γιατί στη μόδα, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

*Το Leather Touch είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του Οίκου Tuscany Leather μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής δερμάτινων προϊόντων και αξεσουάρ, στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Τα προϊόντα πωλούνται σε καταστήματα στη Νέα Υόρκη, Τόκιο, Παρίσι, Φλωρεντία, Μιλάνο και Βερολίνο, και έχουν ένα χρόνο εγγύηση.

Λήξη διαγωνισμού: 15 Οκτωβρίου 2011