Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Lenovo Do Tour, κερδίστε ταξίδι στο Πεκίνο

Από:



Διαγωνισμός Lenovo Do Tour, κερδίστε ταξίδι στο Πεκίνο

Η Lenovo διοργανώνει το μεγάλο διαγωνισμό Do Tour και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το μεγάλο βραβείο: Το ταξίδι στο Πεκίνο.

Ένας υποψήφιος ανά χώρα δικαιούται να λάβει μέρος στον τελικό γύρο, που θα είναι η υποψηφιότητα με τις περισσότερους ψήφους κατά τη διάρκεια των εννέα θεματικών ενοτήτων (δεν είναι απαραίτητο να έχουν συμμετάσχει σε εννέα θεματικές ενότητες και δεν θα υπάρχει άθροιση των ψήφων μέσω πολλαπλών προκλήσεων). Και οι εννέα υποψηφιότητες θα εμφανιστούν και στις εννέα χώρες για ψηφοφορία. Οι υποψηφιότητες θα είναι ανοικτές για ψηφοφορία κατά τη διάρκεια μίας εβδομάδας μετά την ανακοίνωση και ο φιναλίστ που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους σε αυτό το γύρο θα είναι ο νικητής του ταξιδιού στο Πεκίνo

Ο διαγωνισμός αποτελείται από εννέα θεματικές ενότητες και κάθε θεματική ενότητα σχετίζεται με ένα μόνο αντικείμενο. Οι εννέα θεματικές ενότητες είναι: «Περιβάλλον», «Παιδεία», «Υγεία & Fitness», «Πρόσβαση στην Τεχνολογία», «Ψυχαγωγία», «Τέχνη & Σχέδιο», «Επιδόσεις & Ταχύτητα», «Φτώχεια» & «Διαφήμιση».

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δυνατή μόνο μέσω της υποβολής μίας υποψηφιότητας για κάθε θεματική ενότητα. Η υποψηφιότητα που συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους για την συγκεκριμένη θεματική ενότητα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας θα κερδίσει το βραβείο. Όλοι οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα Facebook Lenovo DO Tour (http://www.facebook.com/LenovoGR και θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το αργότερο 48 ώρες μετά το τέλος διαγωνισμού).

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 6 Νοεμβρίου 2011                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό!