Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Life is a beach από το TravelPlanet24.com

Από:



Διαγωνισμός Life is a beach από το TravelPlanet24.com

To TravelPlanet24.com διοργανώνει διαγωνισμό στο facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ταξίδια και άλλα ταξιδιωτικά δώρα! Πιο συγκεκριμένα, τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

  • Οι 5 πρώτοι συμμετέχοντες οι οποίοι με την πετσέτα τους και το moto/σκέψη τους καταφέρουν να πάρουν τις περισσότερες θετικές ψήφους (votes) θα κερδίζουν  1 ταξίδι 3 ήμερο(δύο διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο της επιλογής τους μέσω της ιστοσελίδας travelplanet24.com και μέχρι του ποσού των 250 ευρώ τη βραδιά, ανάμεσα σε Πάρο, Μύκονο ή Σαντορίνη με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δύο άτομα στην οικονομική θέση μετ’ επιστροφής.
  • Οι αμέσως επόμενοι 20 νικητές με τις περισσότερες θετικές ψήφους (votes) κερδίζουν από ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50 ευρώ ο καθένας, το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουνε σε οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας traveplanet24.com.
  • Τέλος, οι πρώτοι 10.000 χρήστες που η πετσέτα τους θα έχει τις περισσότερες θετικές ψήφους (votes) θα κερδίσουν από 1 πετσέτα Travelplanet, η οποία θα τους αποσταλεί δωρεάν στη διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα!

[info_box]Λήξη διαγωνισμού: 26 Ιουλίου 2011                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό! [/info_box]