Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Λουμίδης Παπαγάλος με δώρα ένα 3ήμερο χειμερινών διακοπών και 3 ipad2

Από:



Ο Λουμίδης Παπαγάλος διοργανώνει παπαγαλοδρομία και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα πακέτο πολυτελών τριήμερων χειμερινών διακοπών για δύο άτομα σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων στην Ελλάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα (Μετακινήσεις, Ξενοδοχείο, Πρωινό και ένα κυρίως γεύμα) και συνολικά 3 Apple iPad 2 16GB Wi-Fi Black.

  • Από 3 έως 20 Οκτωβρίου οι φίλοι της σελίδας μας θα δηλώνουν συμμετοχή για να “φιλοξενήσουν” το ομοίωμα του παπαγάλου στην πόλη ή το χωριό τους. Θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης 27 άτομα (οικοδεσπότες) μοιρασμένα σε 9 γεωγραφικά διαμερίσματα τα οποία θα επισκεφθεί ο Παπαγάλος. Οι 27 «οικοδεσπότες» του Παπαγάλου είναι και εκείνοι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο των πολυτελών χειμερινών διακοπών στα επόμενα βήματα! Από όλους τους υπόλοιπους που δήλωσαν συμμετοχή σε αυτό το στάδιο, θα κληρωθεί ένας νικητής που θα κερδίσει ένα ολοκαίνουριο iPad2
  • Από 10 έως 22 Νοεμβρίου ο Λουμίδης Παπαγάλος θα πετάξει σε εκείνους που θα κληρωθούν (οικοδεσπότες) οι οποίοι θα μας στέλνουν τις φωτογραφίες τους με τον Παπαγάλο, από χαρακτηριστικά μέρη της περιοχής τους! Σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε την κάθε περιοχή και τα μυστικά του ελληνικού καφέ! Οι «οικοδεσπότες» θα πρέπει να είναι δημιουργικοί γιατί στο επόμενο βήμα θα κριθούν από τους φίλους της σελίδας!
  • Από 23 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου οι 27 οικοδεσπότες θα διεκδικήσουν μέσα από ειδική εφαρμογή τις ψήφους των φίλων της σελίδας. Έτσι θα αναδειχθεί ο οικοδεσπότης που πρόσφερε την καλύτερη φιλοξενία στον Παπαγάλο και διέδωσε με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα του αυθεντικού ελληνικού καφέ. Ο νικητής ή νικήτρια θα κερδίσει πολυτελείς χειμερινές διακοπές για δύο! Σε αυτό το στάδιο οι υπόλοιποι φιναλίστ μαζί με όλους τους φίλους που ψήφισαν θα μπουν σε κλήρωση για 2 ακόμη iPad2!

Για τον πρώτο νικητή η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει μεταξύ τριών προτεινόμενων από τον διοργανωτή σε Ζαγοροχώρια, Πήλιο ή Ορεινή Αρκαδία. Το ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Μαΐου 2011 και οι ακριβείς ημερομηνίες θα οριστούν από τον νικητή σε συνεννόηση με το επιλεχθέν ξενοδοχείο. Το έπαθλο του Μεγάλου Νικητή θα έχει μέγιστης συνολικής αξίας 1500 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό πατήστε εδώ.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 20 Οκτωβρίου 2011                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό!