Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός mednutrition.gr με δώρο 2 ζυγούς κουζίνας CAMRY super slim

Από:



Το mednutrition.gr διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε τη “μάχη με τη ζυγαριά” με το Fina και έναν ζυγό κουζίνας CAMRY super slim!

Αν σας απασχολεί το βάρος σας, τα light προϊόντα αλλά και ο έλεγχος της μερίδας σας αποτελούν κάποιους από τους βασικούς τρόπους για να περιορίσετε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε. Γι’αυτό λοιπόν, το Fina, το κίτρινο τυρί με μόνο 10% λιπαρά που παράγεται από ημίπαχο γάλα αγελάδος, στηρίζει την προσπάθεια απώλειας βάρους σας δίνοντας την δυνατότητα σε δύο τυχερούς να κερδίσουν από έναν ζυγό κουζίνας CAMRY super slim ώστε να μπορούν να ελέγξουν την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνει.

Το κίτρινο τυρί, είναι μια γευστική απόλαυση που μπορεί να ενταχθεί σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο αρκεί να μην “κοστίζει” πολλά σε λιπαρά και θερμίδες. Γι’αυτό και το Fina, το κίτρινο τυρί τετράμηνης ωρίμανσης με μόνο 10% λιπαρά, είναι η επιλογή που σε στηρίζει. Για περισσότερες ιδέες γευμάτων με τυρί Fina, πατήστε εδώ. Επειδή η κουζίνα είναι ένας συνεχής χώρος δημιουργίας, χρησιμοποιήστε τον ζυγό CAMRY super slim, σε δικές σας μαγειρικές παρασκευές για να έχετε ακρίβεια και έλεγχο στη μερίδα σας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 23/02/2015                        Συμμετοχή στο Διαγωνισμό!