Διαγωνισμοί

Δώρα από το UniqueShop, Βιβλία από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και τη Jemma και CDs στο παιχνίδι Μονομαχίες

Από:



Το αγαπημένο παιχνίδι των αναγνωστών του Mix Grill, οι Μονομαχίες είναι ξανά εδώ! 4.000 Ερωτήσεις, 8 Κατηγορίες ερωτήσεων, 5 Επίπεδα δυσκολίας, δύο παίκτες να “μονομαχούν” ζωντανά!

Με νέες συνεργασίες ξεκίνησε η νέα “ακαδημαϊκή” χρονιά των Μονομαχιών. Το UniqueShop, το ηλεκτρονικό κατάστημα με τα ξεχωριστά δώρα, gadgets, ηλεκτρονικές συσκευές ξεκινάει συνεργασία με το mixgrill.gr και προσφέρει σε έναν εκ των νικητών του Πρωταθλήματος μια δωροεπιταγή αξίας 100 Ευρώ για να αγοράσετε ότι θέλετε από το UniqueShop.

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι σε συνεργασία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και προσφέρουν όπως πάντα εξαιρετικά βιβλία! Αυτό το μήνα θα σας προσφέρουν τα βιβλία για τον Steve Jobs, τον Slash των Guns n’ Roses, καθώς και την “Αρένα των Αιώνων” και τα “Παιχνίδια του μυαλού”.

Η JEMMA Press και τα φοβερά κόμιξ της είναι στις Μονομαχίες και πάλι, για άλλη μια χρονιά. “Το πτώμα”, “KRAK Komiks #7”, “Κουλούρι #2” και “Δεν είναι αυτό που νομίζεις #2: Πιάσε με αν μπορείς”. Τέσσερα νέα κομιξ-ο-βιβλία από την Jemma Press για τους Μονομάχους του Νοέμβρη.

Υπάρχουν κι άλλα δώρα όμως… Η The Sound of Everything προσφέρει 5 αντίτυπα από την τελευταία Συλλογή της Άννας Αναστασίου! Μια από τις πιο δραστήριες δισκογραφικές εταιρείες με αρκετές κυκλοφορίες στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής κι όχι μόνο βέβαια, είναι ξανά μαζί μας.

Τα δώρα του μήνα:

  • Ένας Νικητής θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 100 Ευρώ για αγορές έξυπνων και πρωτότυπων δώρων στο UniqueShop.
  • Τέσσερις νικητές θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω βιβλία, μια προσφορά των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

– Η βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson.,

– Slash από τους Slash & Anthony Boza,

– Παιχνίδια του μυαλού από την Αλις Λαπλαντ,

– Η Αρένα των Αιώνων από το Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι.

  •  Τέσσερις νικητές θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω βιβλία των Εκδόσεων JEMMA PRESS:

– “Το πτώμα”: Κείμενα: Τάσος Ζαφειριάδης & Γιάννης Παλαβός – Σχέδια: Θανάσης Πέτρου,

– “KRAK Komiks #7”: Κείμενα & Σχέδια: Τάσος Μαραγκός,

– “Κουλούρι #2”: Κείμενα & Σχέδια: Tomek και

– “Δεν είναι αυτό που νομίζεις #2: Πιάσε με αν μπορείς”: Κείμενα: Τάσος Ζαφειριάδης & Λουκάς Τσουκνίδας – Σχέδια: Παναγιώτης Πανταζής.

Καθημερινά Δώρα:

  •  Κάθε Δευτέρα παίζετε για ένα από τα βιβλία των Εκδόσεων JEMMA PRESS.
  • Κάθε Τετάρτη ο Καλύτερος Μονομάχος για τη συγκεκριμένη μέρα, από τις 00:00 – 20:00 κερδίζει ένα βιβλίο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
  • Τις Πέμπτες παίζετε για την τελευταία Συλλογή της Άννας Αναστασίου (Best 92,6) “Lilies & Rainbows”, μια προσφορά της THE SOUND OF EVERYTHING.
  • Κάθε Παρασκευή ο Καλύτερος Μονομάχος για τη συγκεκριμένη μέρα, από τις 00:00 – 20:00 κερδίζει ένα βιβλίο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Για να πάρετε μέρος στο Πρωτάθλημα, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη πρωταθλήματος: 30 Νοεμβρίου 2011                                   Συμμετοχή στο πρωτάθλημα!