Διαγωνισμοί Ο διαγωνισμός έληξε! Προσκλήσεις

Διαγωνισμός monopoli.gr με δώρο προσκλήσεις για την συναυλία του Πάνου Μουζουράκη

Από: Λήγει: 24-9-2015



To monopoli.gr διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τον Πάνο Μουζουράκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 20.30!

Ένα μεγάλο πάρτι με τον «Πάνο (Μουζουράκη) στο γκαζόν», τον τραγουδοποιό που έπειτα από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες, έρχεται να μας θυμίσει πως, ό,τι κι αν γίνει, στο βάθος υπάρχει πάντα ένας κήπος.
Αυτός ο πολύ ιδιαίτερος καλλιτέχνης θα μας ξεσηκώσει με τραγούδια δικά του, αλλά και με πρωτότυπες έως χιουμοριστικές διασκευές ελληνικών και ξένων επιτυχιών: ροκ, σουίνγκ, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές. Ξαπλωμένοι στο γκαζόν ή χορεύοντας στο γκαζόν, θα ακούσουμε επίσης τα ολοκαίνουργια κομμάτια του, μεταξύ αυτών και το τραγούδι «Στο βάθος Κήπος», που έγραψε ειδικά γι’ αυτό το πάρτι, ειδικά γι’ αυτό τον Κήπο!
Μαζί του, οι φίλοι του καλλιτέχνες: Παντελής Αμπαζής, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, σε μια συγκινητική έκρηξη φιλίας, όπως την οραματίστηκε ο Π. Μουζουράκης για τη συγκεκριμένη βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου.

 


Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Δείτε εδώ τους νικητές.

Δείτε τους νικητές στη σελίδα του Διαγωνισμού!

Λήξη: 24-09-2015 12:00