Nethall Διαγωνισμοί Παιδί

Διαγωνισμός Motherbaby και Nethall με δώρο 5 μαξιλάρια θηλασμού και ανάπαυσης

Από:



Είστε μέλλουσα μανούλα; Η Motherbaby σε συνεργασία με το nethall σας κάνει ΔΩΡΟ!! 5 μαξιλάρια θηλασμού και ανάπαυσης!

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο πρατήριο μας και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς ή άλλης δέσμευσης θα σας κάνουμε ΔΩΡΟ* το μαξιλάρι θηλασμού και ανάπαυσης.

ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Κατά το θηλασμό μετατρέπεται σε μια τρυφερή φωλιά στην αγκαλιά της μητέρας. Δημιουργεί μια αίσθηση σιγουριάς και ζεστασιάς στο μωρό ενώ προστατεύει και ξεκουράζει τη μέση της μητέρας.

ΑΝΑΠΑΥΣΗ :Το μαξιλάρι θηλασμού και ανάπαυσης προσφέρει ανακούφιση και χαλάρωση στην εγκυμονούσα κατά τους μήνες της κύησης. Χάρις στα χιλιάδες μικροσκοπικά μπαλάκια που περιέχει, εφαρμόζει τέλεια σε κάθε σώμα. Σας κάνει να αισθάνεστε πιο αναπαυτικά όλες τις ώρες στην πολυθρόνα, στο κρεβάτι, στον ύπνο.

ΡΗΛΑΞ :Χρησιμοποιείται και σαν ρηλάξ για το μωρό για όλες τις ώρες.

Info: Υπάτης 51, Γέφυρα Ροσινιόλ, Περιστέρι

Tηλ: 210-5745127, fax:210-5737747

801 11 54500 (χωρίς χρέωση)

email: info@motherbaby.gr

www.motherbaby.gr

www.facebook.com/motherbaby.gr

Λιγα λογια για την Μotherbaby

Στη Mother Baby ειδικευόμαστε στην κατασκευή και εισαγωγή βρεφικών ειδών.Από το 1980 στόχος μας είναι η δημιουργία προιόντων για τα μωρά, μοντέρνου σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας,απολύτου ασφαλείας σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα της ΕΕ.

Στο δεύτερο όροφο της βιοτεχνίας μας έχουμε διαμορφώσει το πρατήριο της Mother Baby. Σε 480 τμ σας παρουσιάζουμε όλα τα προϊόντα που παράγουμε ή εισάγουμε καθώς και πολλά επώνυμα προϊόντα.

Αρχή και φιλοσοφία της Mother Βaby είναι να σας προσφέρουμε όλα τα είδη σε άριστη ποιότητα και σε τιμές εργοστασίου εξυπηρετώντας πριν απ’όλα το δικό σας συμφέρον.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην σωστή εξυπηρέτηση σας και έχουμε τη διάθεση να σας αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεστε προκειμένου να ενημερωθείτε πλήρως και να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για το δικό σας μωρό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα ζευγάρια που μας εμπιστεύτηκαν , μας προτίμησαν και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να μας προτείνουν στους κύκλους τους.

Με σεβασμό στο μωρό σας

Ελάτε να μας συγκρίνετε!

Ελάτε στο πρατήριο της MOTHER BABY και βρείτε εκατοντάδες προϊόντα για το μωρό και τη μαμά και πολλούς τρόπους να ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Σκεφτήκαμε πώς θα μπορούσατε να πάρετε περισσότερα πράγματα για το μωρό σας με τα ίδια χρήματα και βρήκαμε τον τρόπο!

Τοποθετήσαμε το πρατήριο μας στον δεύτερο όροφο (480 τμ)της βιοτεχνίας μας, που σημαίνει ότι κανένα από τα προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς δεν έχει το κόστος της “βιτρίνας”.

Εμείς παράγουμε και εισάγουμε όλα τα είδη bebe εξασφαλίζοντας χαμηλό κόστος έτσι ώστε εσείς να τα αγοράζετε σε χαμηλότερες τιμές.Αλλά και τα επώνυμα προϊόντα θα τα βρείτε οικονομικότερα..(γιατί δεν πληρώνουμε “βιτρίνα” άρα δεν σας τη χρεώνουμε!)

Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και ελέγχουμε προσωπικά την ποιότητα και τις προδιαγραφές όλων των ειδών που παράγουμε και εισάγουμε έτσι ώστε να μπορούμε με σιγουριά να βάζουμε την υπογραφή μας.

Έμπειρο προσωπικό,μητέρες και οι ίδιες θα σας ξεναγήσουν στο πρατήριο μας και θα σας λύσουν κάθε απορία.

Στην MOTHER BABY ψωνίζετε κατευθείαν από την πηγή,

Από την παραγωγή … στο σπίτι σας!

Ρωτήστε για την MOTHER BABY μια από τις χιλιάδες μητέρες που μας εμπιστέυτηκαν.Σίγουρα κάποια είναι φίλη σας!

Αν πάλι είστε η πρώτη μέλλουσα μαμά της παρέας…, αφού κάνετε την έρευνά σας στα μαγαζιά,

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του motherbaby.gr στο facebook:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Mother Baby

    Λήξη διαγωνισμού: 27 Φεβρουαρίου 2013