Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Mpomponieradiko.gr με δώρα για 6 τυχερούς

Από:



Το Mpomponieradiko.gr σε συνεργασία με το κατάστημα κοσμημάτων “ΜΑΝΕΤΑΣ” διοργανώνει διαγωνισμό και δίνει τη δυνατότητα σε 6 τυχερούς να κερδίσουν δώρα για γάμο και βάπτιση.

Κατηγορία “ΓΑΜΟΣ”:

  • Ο πρώτος τυχερός διαλέγει ανάμεσα σε έναν μαργαριταρένιο κολιέ και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια προσφορά από το κατάστημα κοσμημάτων “ΜΑΝΕΤΑΣ” .
  • Ο δεύτερος τυχερός διαλέγει ανάμεσα σε ένα επώνυμο βραχιόλι με πέτρες swarowski προσφορά από το κατάστημα κοσμημάτων “ΜΑΝΕΤΑΣ” και ένα ζευγάρι στέφανα προσφορά από το Mpomponieradiko.gr .
  • Ο τρίτος τυχερός διαλέγει ανάμεσα σε ένα βιβλίο ευχών και 30 μπισκότα (γλυκά) γάμου προσφορά από το Mpomponieradiko.gr.

Κατηγορία “ΒΑΠΤΙΣΗ”:

  • Ο πρώτος τυχερός διαλέγει ανάμεσα σε ένα χρυσό σταυρό και ένα χρυσό παιδικό βραχιολάκι προσφορά από το κατάστημα κοσμημάτων “ΜΑΝΕΤΑΣ” .
  • Ο δεύτερος τυχερός διαλέγει ανάμεσα σε ένα ασημένιο βραχιολάκι προσφορά από το κατάστημα κοσμημάτων “ΜΑΝΕΤΑΣ” και ένα ζευγάρι βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER προσφορά από το Mpomponieradiko.gr.
  • Ο τρίτος τυχερός διαλέγει ανάμεσα σε 50 προσκλητήρια και ένα βιβλίο ευχών προσφορά από το Mpomponieradiko.gr.

Διαδικασία και οδηγίες συμμετοχής:

  1. Κάντε like στη σελίδα του Mpomponieradiko.gr στο facebook
  2. Αναρτήστε στον τοίχο της σελίδας την λέξη ή γράψτε κάποιο κείμενο με την λέξη “γάμος” ή “βάπτιση” . Η ανάρτηση πρέπει να γίνεται στον τοίχο για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή της.
  3. Οι τρεις αναρτήσεις στην βάπτιση και οι τρείς αναρτήσεις στον γάμο με τα περισσότερα “like” θα κερδίσουν στον διαγωνισμό .
  4. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να κερδίσει μέχρι ένα δώρο.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 1 Ιουνίου 2012                             Συμμετοχή στο διαγωνισμό!