Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός mysurvey.gr με δώρο δωροεπιταγές από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, το Hondos Center, το Μουστάκα, τον Κωτσόβολο, το Media Markt, το M&S, τη Frattina

Από:



Το MySurvey πάνελ σας δίνει ευκαιρίες για συμμετοχή σε έρευνες που διεξάγονται από γνωστές Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πόντους οι οποίοι εξαργυρώνονται σε δωροεπιταγές ή ακόμα και φιλανθρωπικές δωρεές. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιβραβεύσεις του MySurvey είναι στον ΑΒ Βασιλόπουλο, στο Hondos Centre, στον Μουστάκα, στον Κωτσόβολο, στο Media Markt, στο M&S, στη Frattina.

Συμμετέχοντας στο MySurvey θα λαμβάνετε συχνές προσκλήσεις συμμετοχής και θα μαζεύετε πόντους. Μέσα από μία μίξη ερευνών από πολύ γνωστές και διεθνείς εταιρείες, μάρκες και οργανισμούς θα ζητείται η γνώμη σας για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, για διαφημίσεις, για τα ΜΜΕ και άλλα ενδιαφέροντα θέματα τα οποία θα προέρχονται από πελάτες της MRB Hellas και της Lightspeed Research.

Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε σε mini δημοσκοπήσεις και έρευνες και να λαμβάνετε αυτόματα μέρος σε τριμηνιαίες κληρώσεις για 50.000 πόντους τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να μετατρέψετε σε αγορές.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 31 Δεκεμβρίου 2012                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό!