Nethall Διαγωνισμοί Ο διαγωνισμός έληξε!

Διαγωνισμός Nethall με δώρο 10 Ηλιοβραχιολάκια SunPro

Από: Λήγει: 5-7-2015



Το Nethall.gr διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 10 Ηλιοβραχιολάκια SunPro!

Σας παρουσιάζουμε ένα πρωτοποριακό προϊόν το οποίο πρωτοεμφανίζεται στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα βραχιολάκι σιλικόνης, ευαίσθητο στην έκθεση ακτινοβολίας UV, κατασκευασμένο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και standards.

Φορώντας το ειδοποιούμαστε για το ποσόν της βλαβερής ακτινοβολίας που απορροφάται την εκάστοτε στιγμή από το σώμα μας ή το μέρος του σώματός μας που είναι εκτεθειμένο στο φως του ηλίου.

Το κοινό που απευθύνεται στο συγκεκριμένο προϊόν είναι κυριολεκτικά ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, όλων των ηλικιών. Ιδιαίτερα απαραίτητο είναι βέβαια σε μαμάδες και στα παιδιά τους, τον Μάιο και όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Ποια μητέρα εξάλλου δεν απαιτεί τη μέγιστη προστασία για το παιδί της στις μέρες μας;

sun pro2

Αγοράζοντας ένα αντηλιακό ή μια κρέμα προστασίας, το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί άνετα να προστεθεί στο καλάθι αγορών του εκάστοτε καταναλωτή ως μια έξτρα προστασία, καθώς η ακτινοβολία του ηλίου γίνεται ολοένα και πιο βλαβερή, κάθε χρόνο που περνάει, με σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία όλων μας.

Για ένα πιο ασφαλές και συνεπώς πιο χαρούμενο καλοκαίρι το προϊόν μας είναι απαραίτητο για όλους !!!

Ενδείξεις και Οδηγίες

brahiolaki

Αφήστε το βραχιολάκι Sun Pro να ανησυχεί για την έκθεση του παιδιού σας στις βλαβερές ακτινοβολίες του ηλίου !!! Ειδικά κατασκευασμένο ώστε να αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ποσότητα των βλαβερών ακτινοβολιών, θα σας ειδοποιήσει να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες !!!

Για να έχετε ένα ξένοιαστο καλοκαίρι 🙂

Facebook

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα Sun Pro – Ηλιοβραχιολάκι στο facebook:


2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να κοινοποιήσετε το διαγωνισμό στη σελίδα σας:

4. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Sun Pro – Ηλιοβραχιολάκι

     

    Λήξη: 05-07-2015 23:59

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: