Nethall Διαγωνισμοί Ο διαγωνισμός έληξε!

Διαγωνισμός Nethall και κατάστημα Ματιάδης με δώρο σαγιονάρες Ipanema και δερμάτινα παιδικά πέδιλα!

Από: Λήγει: 2-8-2015



Το Nethall.gr σε συνεργασία με το κατάστημα Παντόφλες – Υποδήματα Ματιάδης διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε αντρικές και γυναικείες σαγιονάρες Ipanema και παιδικά πέδιλα Beppi για κορίτσια ή Smart Kids για αγόρια!

Συγκεκριμένα τα δώρα είναι:

  • Ένα ζευγάρι ανδρικές και ένα ζευγάρι γυναικείες σαγιονάρες Ipanema, από την καλοκαιρινή συλλογή της βραζιλιάνικης φίρμας.
  • Ένα ζευγάρι δερμάτινα πέδιλα Beppi για κορίτσια ή Smart Kids για αγόρια.

logo

ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΤΙΑΔΗΣ

Το κατάστημα Ματιάδης λειτουργεί εδώ και πάνω από 25 χρόνια και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε παιδικά υποδήματα, ανδρικές, γυναικείες και παιδικές παντόφλες, καθώς και ανδρικά και γυναικεία πέδιλα και sneakers/πάνινα. Η εταιρεία μας εκπροσωπεί τις πιο αξιόλογες και γνωστές φίρμες του χώρου, όπως Ipanema, Inblu Sandals, Migato, Sabino, Adam’s Shoes, Beppi, Parex, Disney, Castor κα.


Αποστολή μας αποτελεί η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών και των τάσεων της μόδας με ποιοτικό υπόδημα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.


Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το κατάστημά μας και να εξυπηρετηθούν άμεσα ή να επιλέξουν από τις προτάσεις μας στο Facebook και να παραλάβουν τα προϊόντα μας ταχυδρομικά.


Στη σελίδα μας στο Facebook θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές και προϊόντα και θα ενημερωθείτε για τις νέες μας παραλαβές. Ειδικά την περίοδο των εκπτώσεων, ισχύουν προσφορές έως και -30% στα νέα σχέδια και έως -70% σε σχέδια stock. Για παραγγελίες μέσω Facebook εξακολουθεί να ισχύει η super προσφορά γνωριμίας με την πορτογαλική εταιρεία Beppi Shoes -30% σε όλα τα σχέδια.


Και όπως πάντα, η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται αξιόπιστα με τα ΕΛΤΑ Courier και δωρεάν μεταφορικά-αντικαταβολή πανελλαδικά για ποσά άνω των 30€. Για ποσά έως 30€, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50€ (για τραπεζική κατάθεση/Paypal) ή 4,00€ με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.


Βορείου Ηπείρου 153, Σεπόλια Αθήνα
Τηλ. επικοινωνίας: 210 5121474
Email: matiadis.shoes[at]yahoo.gr

Facebook: https://www.facebook.com/matiadis.shoes

1. Να κάνετε Like στη σελίδα Παντόφλες – Υποδήματα Ματιάδης
 στο facebook:


2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Επιλέξτε τα δώρα που θέλετε να κερδίσετε (απαραίτητο)
    Ανδρικές Σαγιονάρες IpanemaΓυναικείες Σαγιονάρες IpanemaΠαιδικά πέδιλα

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Παντόφλες - Υποδήματα Ματιάδης

     

    Λήξη: 02-08-2015 23:59